articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick – Siguranta prin tehnologie!

Helinick – Siguranta prin tehnologie!

🕔04.Jun 2013

Iti doresti sisteme de supraveghere CCTV pentru afacerea ta?

Nu stii de unde sa obtii mai bune solutii integrate a sistemelor de siguranta si securitate electronica?

Cauti sisteme de detectie antifractie performante sau sisteme pentru sisteme de detectie perimetrala profesionale?

Compania Helinick din Bucuresti iti poate oferi tot ce iti doresti!

Cu 22 de ani de experienta in domeniu, Helinick este partenerul ideal de care ai nevoie, firma oferindu-ti cele mai bune servicii de pe piata romaneasca, la preturi fara concurenta.

Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite clientilor se reflecta si in portofoliul colaborarilor pe care Helinick le are, in acest moment compania avand incheiate numeroase contracte cu partenerii sai de afaceri, carora le pune la dispozitie servicii externalizate de administare a sistemelor de securitate bancara, servicii de securitate electronica, dar si sisteme de supraveghere.

Pentru cei interesati, Helinick are in oferta sa si servicii analiza de risc si proiectare, acestea constand in principal in analizarea potentialelor riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza beneficiarul, caruia ii vor fi oferite, solutiile personalizate, pentru reducerea considerabila a riscurilor.

Helinick lucreaza numai cu personal calificat in domeniu, ce este in masura sa realizeze proiectele solicitate de clienti, dar si sa obtina avizele si aprobarile necesare de la autoritatile sau organizatiile aferente.

Apeland la compania Helinick ai garantia ca vei beneficia de consultanta de specialitate dedicata proiectului tau, indiferent de faza in care acesta se afla (proiect tehnic, detalii de executie, as-built), toate proiectele de securitate fiind executate si implementate cu rapiditate, cu respectarea termenelor contractuale, si a costurilor initiale.

Profesionistii Helinick va stau la dispozitie si cu servicii de administrare si operarea instalatiilor de siguranta si securitate, acestea implicand o reducere semnificativa a costurilor de exploatare asociate.

Ca un adevarat profesionist, compania Helinick are solutii complete si viabile in domeniul securitatii, respectiv in prevenirea, detectia, alarmarea si analiza post-eveniment.

Sisteme de detectie efractie va confera siguranta unui proces complet de securitate, de la detectarea tentativelor de efractie, avertizare si alarmare pana la transmisia evenimentelor catre un dispecerat de securitate.

Experienta dobandita de-a lungul anilor in domeniul proiectarii, instalarii si mentenantei sistemelor de detectie efractie le este de mare ajutor profesionistilor Helinick in alegerea solutiilor ideale pentru fiecare proiect in parte, cu folosirea tehnologiilor de ultima generatie.

Toate sistemele de detectie si alarmare efractie proiectate si instalate de Helinick sunt definitivate cu echipamente performante, ce le imprima alarmelor false o rata destul de mica.

Sistemele de detectie si alarmare efractie au facilitati extinse, ele incluzand sisteme de control acces, supraveghere video si detectie perimetrala.

Sistemele de supraveghere CCTV se bazeaza pe transmisia de stream-uri video de date, ele fiind folosite si pentru functiile suplimentare asociate cu transmisia informatiior, doar sub forma de date si nu sub cea de semnal video analogic.

Bazandu-se pe tehnologii recunoscute si testate de-a lungul timpului de catre industria IT, sistemele video IP proiectate si instalate de Helinick au profitat de aceste avantaje, ajungand la o diversitate de facilitati ce impun alegerea lor pentru aplicatii de tip ‘high security’ sau aplicatii integrate de securitate.

Importanta si beneficiile majore ale sistemelor video IP se manifesta si intr-o flexibilitate marita in stocarea, transmisia, monitorizarea si analiza continutului video, in raport cu sistemele clasice analogice sau hibride.

Gama de aplicatii a sistemelor video IP este extinsa dincolo de granita sistemelor de securitate, acestea apartinand sistemelor din generatia a patra, bazate pe tehnologii de retea si pe protocoale TCP/IP.

CCTV este acronimul pentru closed-circuit television, metoda de realizare de transmisii ale semnalelor din diverse locuri, catre un numar limitat de monitoare. Sistemele de supraveghere CCTV se folosesc cu precadere in spatiile unde este necesara monitorizarea continua: bancile, aeroporturile, cazinourile, insitutiile militare, magazinelor universale si altele.

Alege siguranta si securitatea de care ai nevoie, alege colaborarea cu un lider in domeniu !

Helinick – siguranta prin tehnologie !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
Telefon: 021.404.44.44 | 021.404.44.00
Fax: 021.404.44.30 | 021.404.44.20

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in