articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick- Siguranta prin tehnologie

Helinick- Siguranta prin tehnologie

🕔20.Feb 2014

Societatea Helinick din Bucuresti pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga si diversificata de sisteme de securitate si de comunicatie atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale si industriale, spatii de birouri, etc. Printre acestea putem enumera: sisteme de detectie antiefractie, sisteme de control acces, sisteme de detectie perimetrala, sisteme electronice anti-furt produse, sisteme de detectie si semnalizare incendiu, sisteme de stingere incendiu, sisteme de interfonie si videointerfonie, sisteme de conferinta si congres, s.a.

Sistemele de interfonie oferite de catre societatea Helinick la un raport excelent calitate-pret, reprezinta solutii integrate de comunicatie, de ultima generatie, ce permit realizarea accesului intr-un obiectiv protejat, fiind adresate unor aplicatii diverse. Comunicarea intre doua persoane aflate in spatii cu niveluri de securitate diferite se face mult mai usor si mai confortabil cu ajutorul acestora. Acestea se pot conecta in retea TCP/IP pentru ca apelurile, evenimentele de control acces si supravegherea video sa poata fi corelate.

Standardele noi de viata cu privire la accesul in proprietate implica utilizarea unor astfel de solutii optime de comunicare la distanta, fara a se depune vreun efort fizic. Sistemele de interfonie oferite de catre societatea Helinick efectueaza si receptioneaza semnale audio, dar si video astfel incat identificarea persoanelor care doresc sa patrunda in incinta sa fie posibila. In momentul in care beneficiarul recunoaste vizitatorul, acesta poate debloca cu usurinta mecanismele ce restrictioneaza accesul in obiectiv.

Aceste sisteme sunt flexibile, dinamice, usor de utilizat, au o durata indelungata de exploatare, au o constructie robusta si compacta, un design atractiv, sunt usor de intretinut si de montat pe orice suprafata si in orice mediu (interior sau exterior), se integreaza perfect in orice cadru, necesita costuri reduse de intretinere, asigura confort si securitate sporita, etc.

In prezent, tot mai multe spatii din diferite domenii au instalate astfel de sisteme de comunicare avand in vedere avantajele oferite de catre acestea. Daca vrei sa ii oferi familiei tale un nivel de siguranta ridicat, achizitioneaza unul dintre sistemele de interfonie comercializate de catre compania bucuresteana Helinick. In cazul in care se doreste o protectie sporita, acestea pot fi combinate cu instalarea unor sisteme antiefractie, alarme, etc.

Societatea Helinick este dornica de a se dezvolta si de a se perfectiona in mod continuu, adaptandu-se cerintelor pietei si satisfacand solicitarile clientilor sai prin furnizarea unor solutii optime si customizate. Flexibilitatea si o minte deschisa spre nou, nu fac altceva decat sa ne ajute in activitatea pe care o desfasuram si ne ajuta sa descoperim lucruri de care nici noi nu stiam ca suntem capabili. Depasirea limitelor este, asadar, un obiectiv catre care ne ghidam fiecare pas. De asemenea, un loc important in topul prioritatilor noastre il reprezinta si multumirea clientilor nostri, de aceea facem tot posibilul ca acestia sa beneficize de produse si servicii la standarde inalte de calitate. Dorim sa fim un partener de incredere pentru fiecare persoana care apeleaza la noi, fie ea persoana fizica sau juridica, deoarece suntem de parere ca fiecare dintre aceste colaborari ne propulseaza pe locuri fruntase. Aceasta credinta s-a dovedit a fi extrem de pertinenta avand in vedere faptul ca in prezent suntem unul dintre liderii din acest segment de pe piata romaneasca.

Convinge-te!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in