articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick – Service sisteme securitate 24 din 24, 7 zile din 7!

Helinick – Service sisteme securitate 24 din 24, 7 zile din 7!

🕔03.Nov 2014

In fata unei primejdii trebuie sa fii bine pregatit. Sistemele de securitate reprezinta o solutie eficienta pentru sporirea sentimentului de confort si siguranta. Prin implementarea unui astfel de sistem, ai garantia ca bunurile si familia ta sunt asigurate complet! Nu intamplator, alarmele si sistemele de monitorizare video se numara printre cele mai cautate alternative de protectie la eventuale incendii, furturi sau acte de vandalism.

Pentru a asigura functionare in conditii optime a echipamentelor de monitorizare si supraveghere  prin mentinerea la parametrii initali a sistemelor instalate, companina Helinick iti pune la dispozitie un serviciu extrem de util: service sisteme securitate. Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei, Helinick dispune de toate resursele necesare unui astfel de serviciu: personal calificat si aparatura de ultima generatie.

Prin identificarea, localizarea si depistarea din timp a parametrilor ce nu se incadreaza in standarde, echipa Helinick va asigura functionarea continua a sistemelor. Serviciul de service sisteme securitate este o necesitate, motiv pentru care trebuie sa-i ai alaturi pe cei mai buni!

Service sisteme securitate este un serviciu menit sa asigure functionarea excelenta a sistemelor si scaderea numarului de incidente tehnice. Serviciile de service sisteme securitate oferite de Helinick se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Service sisteme securitate – Garantia pentru o functionare excelenta, lipsita de probleme

Vegheaza pentru tine 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Sistemele de monitorizare sunt cele mai eficiente alternative atunci cand vrei sa te bucuri de siguranta deplina, acasa sau la birou. Unele sisteme permit vizualizarea in timp real a imaginilor inregistrate, in timp ce altele stocheaza informatii esentiale (poze, filmulete video) despre activitatea din zona de interes.

In ciuda inovatiilor facute in domeniu, inca nu s-a inventat un sistem de securitate care sa functioneze o viata intreaga si care sa se repare de la sine. Mentenanta echipamentelor de acest gen este obligatorie. Scopul principal al mentenantei este asigurarea functionarii unui sistem de securitate in conditii optime pe un termen cat mai lung. Service-ul sistemelor presupune atat operatiuni de intretinere, cat si repararea sau inlocuirea componentelor uzate sau defecte.

In cazul in care dispui de un sistem de securitate instalat acasa, la sediul firmei sau in cadrul magazinului, este important sa efectuezi verificari periodice, chiar si in lipsa unor defectiuni. Astfel, elimini din start probleme majore care ar putea sa apara in buna functionare a sistemului (si care costa nu doar bani, ci si timp pretios), asigurandu-i totodata un nivel inalt de performanta.

Helinick – Service sisteme securitate, la tarife unice! Profesionistii nostri iti stau la dispozitie pentru orice tip de sistem!

Infiintata inca din anul 1991, Helinick si-a propus sa aduca siguranta in viata clientilor sai. Daca la inceput ne-am concentrat activitatea doar pe comercializarea sistemelor de securitate, astazi realizam solutii de integrare a  acestor sisteme. Rezultatul? Suntem lideri pe piata de profil din Romania!

Helinick iti pune la dispozitie service sisteme securitate la un inalt nivel profesionist! Putem asigura vizite, in functie de categoria obiectivului, anual, de doua ori pe an, trimestrial sau lunar. Oferim service sisteme securitate indiferent de complexitatea sistemului de care dispui. Fie ca este vorba de o defectiune majora, ori de o simpla avarie, Helinick restabileste buna functionare a sistemului prin localizarea, diagnosticarea si interventia propriu-zisa!

Pentru service sisteme securitate 24 din 24, 7 zile din 7 la tarife accesibile, viziteaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in