articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick: Proiectare sisteme de securitate

Helinick: Proiectare sisteme de securitate

🕔26.Aug 2013

Atuncti cand va aflati la carma unei afaceri importante, sau cand gestionati activitatea unei companii, indiferent de dimensiunile ei, siguranta personalului, a aparaturii aflate la locul de munca, precum si a produselor depozitate in interiorul incintei in care se desfasoara activitatea in cauza, trebuie sa fie pe primul plan. De aceea, pentru a va securiza afacerea trebuie sa apelati la serviciile unei firme de profil ce poate instala sisteme de securitate specializate si personalizate in functie de domeniul in care activati, de necesitatiile impuse sau de standardele specificate in legislatia in vigoare. In acest caz, Helinick este profesionistul de care aveti nevoie.

Dar pentru a se realiza instalarea unui sistem de siguranta care sa garanteze securizarea spatiului dorit, in prealabil este necesara proiectarea acestuia. Prin etapa de proiectare se stabilesc aspectele generale care vor sta la baza implementarii solutiilor de siguranta si protectie. Proiectarea presupune stabilirea de comun acord (intre beneficiar si executant) a solutiilor de protectie ce urmeaza a fi executate si luarea celor mai bune decizii pentru obtinerea unor servicii de cea mai buna calitate, la cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata din Romania. Desigur pentru indeplinirea acestor aspecte este nevoie de ajutorul unui profesionist, serviciile Helinick fiind mai mult decat recomandate in domeniul sigurantei si al securitiatii, fie ca discutam despre protectia in mediul industrial, agricol, farmaceutic, comercial, domestic, scolar, si asa mai departe.

Dupa cum vedeti, activitatea Helinick este extinsa, compania acoperind toate domeniile de activitate ce sunt prezente la momentul actual in Romania. Helinick isi desfasoara activitatea in domeniul furnizarii celor mai bune solutii de securitate si siguranta, firma avand reprezentante pe intreg teritoriu tarii, oferind servicii ireprosabile si asistenta tehnica unor companii improtante si de prestigiu. Mai mult compania dispune de personal calificat ce poate indeplinii orice cerinte de siguranta si protectie datorita celor 20 de ani de experienta si datorita numeroaselor proiecte realizate in cursul acestor ani.

In afara proiectarii de sisteme de securitate, Helinick ofera servicii si produse dintre care amintim: operare sisteme securitate, service si mentenanta sisteme securitate, sistem detectie perimetrala, sistem antifurt, sistem supraveghere, sistem detectie efractie, sistem de stingere a incendiilor, sistem de sonorizare si adresare publica, sistem integrat de securitate, sistem de interfonie si multe altele. Pentru a accesa lista completa a serviciilor si produselor oferite de Helinick va recomandam accesarea paginii web a companiei. Prin intermediul aceleiasi platforme online puteti solicita asistenta tehnica sau ajutorul unui reprezentant in vederea stabilirii datelor necesare unei colaborari de lunga durata.

Asadar, daca aveti nevoie de proiectare sisteme de siguranta si protectie, Helinick este specialistul la care trebuie sa apelati. Din punct de vedere tehnic, proiectul va cuprinde informatii despre gradul de securitate, configuratia sistemului, specificatii privind echipamentele, clasa de mediu, etc. Fiecare proiect realizat este unic, adaptat cerintelor fiecarui client, lucrarile respectand normele din domeniu si detaliile tehnice obtinute in etapa de analiza. Proiectarea sistemului de securitate este realizata in functie de gradul de protectie pe care beneficiarul il stabileste, de valorile ce urmeaza a fi protejate, caile de acces, circulatia clientilor si a personalului propriu, etc. Pentru a obtine mai multe informatii, nu ezitati si utilizati datele de mai jos.

Helinick, contact:

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in