articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick Bucuresti – siguranta prin tehnologie!

Helinick Bucuresti – siguranta prin tehnologie!

🕔28.Aug 2013

Ai nevoie de diverse solutii integrate pentru sistemele de siguranta si securitate electronica?

Vrei sisteme performante de detectie antifractie, la cele mai bune preturi?

Nu stii de unde poti face rost de sisteme de electroalimentare?

Compania Helinick din Bucuresti este in aceste situatii cea mai buna alegere!

Avand 22 de ani de experienta in domeniu, compania Helinick are pentru tine diferite servicii in domeniul securitatii, realizate cu profesionalis, in timp record si la preturi fara concurenta.

In plus, in oferta firmei Helinick din Bucuresti mai gasesti si numeroase servicii de analiza riscului si proiectare, ce constau in principal in analizarea potentialelor riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza clientii, acestora fiindu-le oferite numeroase solutii personalizate, ideale pentru reducerea considerabila a potentialelor riscuri.

Daca te-ai decis sa iti externalizezi diferite servicii ale afacerii tale, cum ar fi administarea sistemelor de securitate bancara ori pe cele de securitate electronica si de supraveghere, Helinick Bucuresti este de asemenea cea mai potrivita alegere.

Profesionistii companiei sunt gata sa te ajute in orice problema sau proiect aflat in curs de derulare, ei ocupandu-se de toate detaliile, de la realizarea proiectelor la avizarea si aprobarea acestora.

Mereu atenti la detalii, mereu responsabili si prompti, specialistii firmei Helinick din Bucuresti acorda o importanta deosebita tuturor lucrarilor si proiectelor venite din partea partenerilor de afaceri, proiectele de securitate ale acestora fiind executate si implementate cu rapiditate, cu respectarea termenelor contractuale si a costurile initiale.

In oferta Helinick vei gasi si numeroase servicii de administrare si operare a instalatiilor de siguranta si securitate, ideale pentru reducerea costurilor de exploatare asociate, acestea putandu-ti oferi analize diverse, dar si rapoarte de securitate emise aproape instantaneu cu incidentele asociate.

La Helinick vei gasi cu siguranta cele mai bune solutii in domeniul prevenirii, detectiei, alarmarii si analizelor post-eveniment, tarifele practicate de companie fiind cele mai bune de pe piata.

Un loc aparte in oferta firmei bucurestene Helinick il ocupa sistemele de electroalimentare, acestea fiind ideale pentru alimentarea tuturor sistemelor de siguranta si securitate.

Proiectate si instalate in conditii de maxima siguranta si fiabilitate, sistemele de electroalimentare sunt realizate cu echipamente speciale, acestea fiind special dedicate operarii neintrerupte, cu capacitati multiple de furnizarea energiei electrice.

Daca vrei ca nici unul dintre sistemele tale de siguranta si securitate sa nu fie afectat de diferitele fluctuatii de tensiune ori de diversele probleme aparute la reteaua electrica, alegi unul dintre sistemele de electroalimentare pe care compania Helinick din Bucuresti le are in oferta sa. Rezistente si performante, acestea iti vor proteja ideal echipamentele si datele, scapandu-te de grija unor eventuale neplaceri.

Pentru solutii inedite in domeniul sigurantei si protectiei, alege partenerul ideal de care ai nevoie, compania Helinick din Bucuresti!

Helinick – siguranta prin tehnologie!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
Telefon: 021.404.44.44 | 021.404.44.00
Fax: 021.404.44.30 | 021.404.44.20

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in