articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Helinick, un Argus modern

Helinick, un Argus modern

🕔18.Nov 2013

Cauti o firma cu experienta indelungata in implementarea de sisteme integrate de securitate si nu ai gasit inca compania potrivita pentru tine? Noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile oferite de firma Helinick din Bucuresti. Aceasta firma de renume este una dintre primele societati care au implementat conceptul sistemelor integrate de securitate.

Ce este un sistem integrat de securitate?

Multitudinea de echipamente si sisteme care functioneaza in domeniul securitatii impun inglobarea lor intr-un concept modern, ce este capabil sa functioneze autonom, adica integrarea solutiilor intr-un singur sistem capabil sa asigure un grad de siguranta si confort sporit.

Intr-un sistem integrat de securitate sunt esentiale monitorizarea, gestionarea si controlul in timp real al tuturor componentelor si functiilor acestora, in dispecerate specializate sau in solutii locale autonome.

Dar, ce sisteme pot fi integrate?

1. Building management system, reprezinta managementul cladirilor si iti asigura optimizarea consumului de energie necesara functionarii si administrarii unei cladiri, asigurand totodata operarea centralizata si eficienta tuturor sistemelor, de iluminat si climatizare.

2. Supraveghere video, care este o componenta vitala a unui sistem integrat de securitate, asigurand securitatea completa a cladirii. Cu ajutorul ei poti detecta tentativele de efractie, realizezi supravegherea perimetrala, identificarea si urmarirea obiectelor sau persoanelor, detectezi absenta sau prezenta obiectelor supravegheate. Ea iti realizeaza inregistrarea imaginilor in vederea analizarii lor post-eveniment.

3. Detectie si avertizare impotriva efractiei – sistemele antiefractie realizeaza detectia incercarilor de patrundere, ele realizand o reducere a numarului tentativelor de furt. Sunt deosebit de eficiente din punct de vedere al functionalitatii, dar si din punct de vedere financiar.

4. Controlul de acces, indeplineste urmatoarele sarcini: securizarea si monitorizarea accesului in cladire, controlul eficient al persoanelor si autovehiculelor care patrund in zonele securizate, diferentierea accesului pe baza nivelelor de securitate, elimina patrunderile neautorizate. Tot controlul de acces poate genera rapoarte grafice-electronice.

5. Detectie si avertizare impotriva incendiului – acest sistem poate detecta si semnaliza aparitia unui eventual eveniment inca din starea de inceput, astfel incat se poate actiona din timp pentru anihilarea pericolului si minimizarea pagubelor ce pot rezulta in urma unui incendiu.

6. Camera de comanda si control – sunt medii de lucru cu functionare 24 de ore din 24 si 7 zile din 7, ce asigura functiile specifice ca de exemplu: achizitie si transmisie de date, monitorizare, comanda si control.

Firma Henlick Din Bucuresti este una dintre primele care au implementat conceptul sistemelor integrate de securitate de la noi din tara. Aceasta firma de renume integreaza platforme complexe ce pot acoperi toate functiile necesare unui sistem de gestiune si securitate si utilizeaza cele mai noi tehnologii aparute in acest domeniu.

Sistemele integrate de securitate furnizate de firma Henlick asigura administrarea tuturor echipamentelor de securitate dintr-un singur centru de comanda. Acestea inglobeaza functii antiincendiu, antiefractie, control acces, etc. Avantajele reale ale sistemelor integrate de securitate sunt: monitorizarea in timp real, comenzi ce pot fi operate de la distanta, implementarea unor functii de timp.

Colaborand cu firma Henlick din Bucuresti vei avea garantia profesionalismului realizarii acestui sistem integrat de securitate cu echipamente si tehnologii de ultima ora.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un sistem integrat de seuritate Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Helinick? Suna la numerele 021.404.44.44 si 021.404.44.00 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

About Author