articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Hale metalice – executie rapida, costuri mici si intretinere facila!

Hale metalice – executie rapida, costuri mici si intretinere facila!

🕔01.Sep 2016

Halele metalice sunt o solutie moderna deosebit de avantajoasa pentru realizarea spatiilor de depozitare, a magazinelor, cladirilor de birouri, halelor industriale, halelor agricole, halelor de productie si a multor altor incaperi. Beneficiati de tehnologii de executie foarte moderne, timp scurt de executie, posibilitati de extindere , dar si posibilitatea de personalizare in functie de necesitati si preferinte. Sunt usoare si rezistente la coroziune datorita tratamentelor aplicate componentelor de metal si au un aspect placut, indiferent de design.

Insa, pentru a beneficia de constructii durabile si ieftine, este important sa gasiti un constructor specializat care sa va ofere servicii de calitate. Axa Trans Construct va intampina cu o echipa de specialisti care proiecteaza si executa hale metalice la standarde inalte de calitate. Mai exact, compania realizeaza hale metalice din profile laminate, tabla groasa si profile din otel/beton, de diverse dimensiuni.

Cu ajutorul acestei echipe, veti obtine hale metalice cu durata de viata indelungata, costuri minime de intretinere , dar si posibilitatea de a modifica constructia ulterior, in cazul in care este necesara extinderea acesteia. Asadar, veti avea parte de un spatiu functional, adaptat din punctul de vedere al performantei energetice, la un raport calitate-pret excelent.

Hale metalice – descopera beneficiile acestor constructii

Halele metalice si constructiile pe structura metalica reprezinta  cele mai accesibile  structuri din punctul de vedere al materialelor  folosite, metalul fiind nu doar rezistet, ci si usor de prelucrat si modelat. Aceste constructii  pot aduce avantaje numeroase la nivel de proiectare si realizare a constructiei, compartimentarea fiind extrem de facila. Materialele folosite permit executia unor constructii cu deschideri ample, indiferent de complexitatea priectului. Avantajul real consta in faptul ca acest lucru este posibil fara utilizarea a multi metri cubi de beton cu rol de sustinere si stabilizare a constructiei.

Acest lucru se datoreaza otelului, un material care poate sa preia sarcinile cu ususrinta si le poate distribui astfel incat structura cladirii sa fie extrem de stabila. Mai mult de atat, greutatea redusa a structurilor folosite pentru aceste hale metalice reprezinta un mare avantaj. In plus, halele sunt protejate impotriva coroziunii cu tratamente speciale, dat fiind ca apa, umezeala si alte substante nocive pot afecta cu usurinta orice cladire. In cazul in care aveti nevoie de o hala metalica intr-un timp cat mai scurt, nu trebuie sa va mai faceti griji. Timpul redus de executie este in avantajul dumneavoastra, astfel ca veti termina exact atunci cand v-ati propus.

Axa Trans Construct – specialisti in hale metalice dedicati planurilor dvs!

Realizarea unor constructii precum halele metalice presupune cunostinte de specialitate, materiale de calitate superioara, organizare excelenta si o proiectare pe placul clientului. Axa Trans Construct este compania care va poate da o mana de ajutor atunci cand aveti nevoie de hale metalice, indiferent de complexitatea proiectului dvs. Acestea pot fi transformate in magazine, hale agricole, hale industriale, showroom-uri  si multe altele, in functie de necesitati. Pentru detalii, accesati www.axatc.ro!