articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
GynecoLand: Mastectomie – ofera-ti sansa la viata!

GynecoLand: Mastectomie – ofera-ti sansa la viata!

🕔09.Jul 2014

Cancerul la san este una dintre formele de cancer cele mai raspandite din lume in ceea ce priveste sectorul feminin. Chiar daca exista numeroase optiuni de tratament pentru cancerul mamar, mastectomia continua sa fie o practica raspandita, mai ales in cazul in care detectia se face tarziu. Interventia chirurgicala ce consta in indepartarea sanului este rezervata unor cancere de san avansate.

In cazul in care mastectomia ramane singura cale de a invinge teribila boala, centrul de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare GynecoLand, iti ofera sprijinul de care ai nevoie pentru o vindecare rapida. Asadar, pentru mastectomie, apeleaza la GynecoLand si bucura-te de tratamentul corespunzator, dar si de atentia specialistilor. Dispunem de toate resursele necesare in cazul acestui tip de operatie: medici cu experienta si aparatura ultramoderna.

Mastectomie – exista viata si dupa interventia chirurgicala la san

Sanii sunt simboluri ai feminitatii si ai puterii de seductie. Cancerul la san isi pune amprenta nu doar asupra sanatatii unei paciente, ci si asupra psihicului si asupra stilului sau de viata, increderea in sine fiind greu incercata.

Din pacate, cu cat o forma de cancer la san este mai tarziu depistata, cu atat sansele de vindecare si de supravietuire scad, situatie in care o interventie chirurgicala este obligatirie. Cu toate acestea, exista viata si dupa o interventie chirurcicala de acest tip. S-au convins de asta milioane de femei!

Mastectomia reprezinta o operatie care extirpa un san in cazul cancerului mamar.  Cu alte cuvinte, mastectomia este operatia indicata de medici unei paciente care are cancer  de san sau are sanse mari de a dezvolta tumori canceroase maligne in zona sanilor.

Tipuri de mastectomie

In trecut, operatia standard in cazul cancerului de san era mastectomia radicala (cand neoplasmul mamar s-a extins la ganglionii limfatici), care extirpa sanul in totalitate, insa astazi, datorita progreselor medicale, pacientelor li se ofera mai multe optiuni.

In cazul unor tumori extensive, dar nu neaparat invazive, se efectueaza mastectomie simpla, care implica simpla excizie a glandei, pielea si mamelonul fiind pastrate.

Mastectomia fara piele implica idepartarea tesuturilor din zona sanului, sfarcul si areola, dar nu si pielea. Dupa terminarea operatiei, incepe reconstructia sanului.

Mastectomia subcutanata implica numai indepartarea tesutului sanului, fara piele, sfarc, areola si muschii toracici.

Mastectomia poate fi unilaterala (un san) sau bilaterala/dubla. Mastectomia preventiva (operatia care implica inlaturarea ambilor sani) este recomandata numai femeilor care prezinta un risc mare de a se imbolnavi de cancer. De regula, in acest caz sunt pacientele care au in familie cazuri similare.  Aceasta procedura este recomandata si atunci cand geneticianul observa mutatii la nivelul sanului, care pot duce la cresterea riscului de imbolnavire.

Pentru mastectomie apeleaza la GynecoLand, garantia unei vindecari complete

Medicii GynecoLand efectueaza toata gama de operatii mamare, inclusiv mastectomie, indiferent de nivelul de dificultate. Experienta  si instruirea  de exceptie a acestora garanteaza cele mai bune trasee terapeutice pentru tine, intr-o clinica privata specializata in senologie si ginecologie.

In urma interventilor chirurgicale, GynecoLand iti ofera servicii de spitalare in conditii hoteliere si intr-o atmosfera relaxanta, menita sa accelereze vindecarea.

Pentru o mastectomie efectuata la cele mai inalte standarde cu ajutorul aparaturii moderne, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o