articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Grup electrogen diesel, sursa ta energetica de rezerva!

Grup electrogen diesel, sursa ta energetica de rezerva!

🕔12.Jan 2016

Ce este un grup electrogen si care este utilitatea acestuia? Un grup electrogen este un generator de curent, respectiv o sursa energetica de rezerva. Este extrem de util in locurile unde independenta energetica este esentiala pentru desfasurarea activitatilor ce pot stagna din cauza penelor de curent: unitati medicale, hale industriale de productie, stadioane, zone rezidentiale, etc.

          Tipuri grup electrogen in functie de combustibilul de alimentare, modul de pornire, dimensiuni si motorizari

In functie de combustibilul de alimentare, exista grup electrogen diesel (alimentare cu motorina) si grup electrogen cu gaz (alimentare cu gaz metan, biogaz, metanol sau gaz de la uzinele de epurare). In functie de modalitatea de pornire/cuplare, distingem intre grup electrogen manual si grup electrogen automat. In functie de  dimensiuni, putere si motorizare, impartirea se face in grup electrogen mic, utilizat in scop rezidential, si grupuri electrogene medii si mari, cu destinatie industriala.

In cazul utilizarii unui grup electrogen se impun masuri deosebite de atentie si siguranta. Chiar daca un generator implica o cantitate de energie mult mai mica decat cea furnizata prin conducte magistrale publice, caracterul periculos al electricitatii ramane neschimbat. Riscurile suplimentare rezulta din prezenta materialelor inflamabile (combustibil si uleiuri lubrifiante utilizate in procesul de  functionare) si a deseurilor rezultate (gaze de esapament, caldura de la sistemul sistemul de racire si iradiere).

Un grup electrogen care nu mai poate fi utilizat trebuie livrat unei organizatii autorizate pentru demontarea utilajelor industriale, toate materialele componente urmand a fi colectate, sortate, reciclate si/sau refolosite in conformitate cu legile in vigoare in tara unde a fost instalat (directivele 91/156 CEE si 91/681 CEE).

                    Modele grup electrogen diesel, comercializate de Mix Equipment

Compania Mix Equipment, cu sediul in Oradea, comercializeaza mai multe modele de grup electrogen diesel, cu puteri si motorizari diferite, pentru aplicatii rezidentiale sau industriale, cu comanda manuala sau automata, marcile Visa si 2H Energy. Modelele sunt disponibile in doua variante de configurare, respectiv de tip deschis si de tip carcasat/insonorizat, in containere speciale care atenueaza zgomotul produs in timpul functionarii.

Grupurile electrogene diesel produse in Italia de catre VISA SpA acopera o gama de puteri de la 9 kVA pana la 3500 kVA, iar cele produse in  Franta de catre 2H Energy – fabrica proprietate a FPT Industrial SpA, acopera o gama de puteri de la 30 kVA pana la 650 kVA.

Avantajele utilizarii unui grup electrogen diesel sunt: eficienta ridicata a puterii furnizate, consum redus de combustibil, fiabilitate (data de componente inalt calitative), proiectare adaptata regimului de lucru impus, emisii minime, cu respectarea stricta a legislatiei in domeniu.

Mix Equipment comercializeaza si grupuri electrogene industriale, fabricate in Italia, Franta sau alte tari ale Uniunii Europene de catre producatori renumiti FPT – IVECO, John, Deere, Lovol (licenta Perkins China), MAN, Mitsubishi , MTU, Perkins, Volvo-Penta, Doosan, precum si grupuri electrogene marine. Ca si grupurile electrogene diesel, acestea acopera o gama variata de puteri, au configurare de tip deschis sau carcasat, au comanda manuala sau automata, in functie de domeniul de utilizare.

Considerand ca munca, seriozitatea, respectul reciproc si intelegerea nevoilor partenerilor duc la relatii de durata in afaceri, compania Mix Equipment se adreseaza in maniera “business to business”utilizatorilor profesionali din piata romaneasca de profil, oferind cele mai bune produse din domeniul echipamentelor motorizate.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică