articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gratare metalice electrosudate de la Dovexim

Gratare metalice electrosudate de la Dovexim

🕔28.Jan 2015

Ai nevoie de o companie serioasa care sa-ti realizeze gratare metalice electrosudate sau alt gen de gratare metalice cum sunt cele pentru platforme, gratarele striate sau gratarele metalice presate exact dupa indicatiile tale, dimensiunile si formele fiind variate?

Dovexim din Oradea este echipa potrivita pentru tine! Pe langa faptul ca are peste 20 de ani de experienta, timp in care a realizat gratare metalice pentru foarte multi clienti, Dovexim iti ofera si diversitate si preturi bune. Ce mai astepti? Ia legatura cu specialistii Dovexim, comunica-le atent nevoile tale, iar colaborarea va fi cu siguranta fructuoasa!

Ce sunt gratare metalice electrosudate?

 

Dupa cum se stie, gratare metalice sunt acele corpuri plane care au capacitate portanta si care se intrebuinteaza in domeniul constructiilor, in agricultura, in domeniul instalatiilor, cat si pentru diverse constructii arhitecturale, astfel ca gratare metalice le intalnesti zi de zi: la tine acasa, la bloc, in spatiile comerciale sau pe strada.

Insa ce sunt gratare metalice electrosudate? Acest gen de gratare metalice sunt deosebit de intalnite deoarece sunt rezistente si ofera protectie maxima tuturor utilizatorilor. Gratare metalice electrosudate sunt obtinute cu ajutorul procesului de sudura ce a fost efectuat folosind curentul electric.

Pentru a intelege mai bine cum sta treaba cu aceste gratare metalice electrosudate, ne vom opri putin asupra procesului de sudare. Astfel, sudarea este un procedeu tehnologic prin care se obtin imbinari nedemontabile ale unor componente nemetalice sau componente metalice. Imbinarea care rezulta de pe urma procesului de sudare este intalnita sub numele de sudura. Iar daca in procesul tehnologic de sudare se foloseste curentul electric, atunci avem de fapt electrosudare cu arc electric.

Despre principiul sudarii cu arc electric putem spune urmatoarele:

– Este important ca in timpul procesului arcul electric sa fie mentinut intr-o stare stationara;

– Deplasarea arcului electric se face in lungul rostului exact intre componentele de sudat;

– Viteza trebuie sa fie constanta;

– Este important, de asemenea, ca rostul sa fie urmarit pas cu pas, iar apoi sa fie umplut uniform.

In functie de gradul de participare al sudorului la procesul de sudare, procedeele de sudare cu arc se clasifica astfel:

1. Sudare manuala;

2. Sudare semi-mecanizata;

3. Sudare mecanizata;

4. Sudare automata.

Cert este ca pentru obtinerea de gratare metalice electrosudate este nevoie de multa pricepere, de o mana de profesionisti cu foarte multi ani de experienta in acest domeniu. Cine te poate ajuta cu realizarea la comanda de astfel de gratare metalice? Dovexim!

Gratare metalice de la Dovexim, o alegere inteleapta!

 

Ai nevoie de gratare metalice electrosudate de o anumita dimensiune? Forma gratarelor de care ai nevoie nu este standard? Nu este nicio problema, Dovexim te ajuta cu realizarea de gratare metalice electrosudate, care apoi vin zincate pentru durabilitate maxima, de calitate superioara in orice forma si dimensiune dorita. Tu ia legatura cu Dovexim si echipa se va ocupa de tot!

Coeficientul de frecare al acestor gratare metalice este crescut. Platbandele pot avea zimti decupati ce au rolul de a amplifica proprietatile antiderapante, astfel incat aceste gratare sunt sigure in utilizare si ofera protectie maxima tuturor trecatorilor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege gratare metalice de la Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Dovexim? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare