articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gradinita particulara Bucuresti in zona Obor – Doamna Ghica

Gradinita particulara Bucuresti in zona Obor – Doamna Ghica

🕔04.Oct 2015

Intoarcerea mamei la lucru coincide de multe ori cu intrarea celor mici in colectivitate. Procesul de adaptare nu este unul usor pentru niciuna din partile implicate, insa este o etapa normala, fireasca, care contribuie la dezvoltarea micutului. Primul pas pe care trebuie sa-l faca parintii este sa aleaga spatiul potrivit pentru incredintarea copilului timp de cel putin 8 ore. Avand in vedere importanta locatiei si a mediului in care va locui cel mic, cautarile nu vor fi simple si este posibil ca parintii sa cunoasca dupa cateva zile toate rezultatele obtinute pe internet la cautarea „gradinita particulara Bucuresti”.

Cum gasesti gradinita particulara Bucuresti potrivita pentru copilul tau?

Cea mai buna varianta este sa descoperi ofertele Bucurestiului la pas. Astfel te vei familiariza foarte bine cu zona, incepand de la traseul de dimineata la venirea la gradinita, cautare loc de parcare si pana la descoperirea locatiei in sine, a educatoarelor, a programului zilnic si a rutinelor de igiena.

Ai obosit cautand pe internet o gradinita particulara Bucuresti? Atunci cel mai sigur este sa incepi sa te plimbi prin parcurile din zona casei tale, sa intri in discutie cu mamicile de copilasi mai mari si sa afli mai multe despre gradinitele alese de fiecare dintre ele. Motivele alegerii si argumentele in sprijinul fiecarei locatii in parte vor fi filtrate prin criteriile proprii de alegere si prin adaptarea reala a celui mic la noua „casa”. Asa este, copilasul va descoperi o noua casa, caci acolo va petrece cea mai mare parte din timpul sau.

Intre Obor si Doamna Ghica se afla si gradinita Veverita Jucausa, un mediu prietenos si cald pentru copii incepand cu varsta de 18 luni. Educatoarele isi intampina zilnic prichindeii cu activitati distractive si variate. Mesele sunt pregatite de catre un bucatar intern. Joaca este asigurata prin cele 3 locuri de joaca disponibile, caci pana la urma veselia copiilor primeaza la aceasta varsta.

Asadar, este normal ca fiecare sa isi doreasca ce e mai bun pentru cel mic. Pe langa locatie, oferta educativa este deosebit de importanta, iar regulile de igiena si conditiile de servire a mesei intereseaza in egala masura orice parinte in cautarea unei gradinite potrivite copilului sau.

Veverita Jucausa – Gradinita particulara Bucuresti in care jocul si educatia se imbina armonios

La Veverita Jucausa sunt bineveniti copii cu varste cuprinse intr un an si jumatate si 7 ani. Pentru fiecare grupa de varsta se pregatesc activitati speciale menita sa dezvolte aptitudinile celor mici intr-un mod cat mai distractiv si atractiv pentru micii participanti.

Pe langa adoptarea programei oficiale stabilita de Ministerul Educatiei, la gradinita particulara Veverita Jucausa, au fost implementate diverse activitati extracuriculare de stimulare a celor mici atat fizic, cat si din punct de vedere psihic, precum limba engleza, dans, pictura cu nisip, patinaj. In functie de sezon activitatile pot varia, astfel incat sa fie cat mai potrivite celor mici. Detaliile complete despre activitatea desfasurata la Veverita Jucausa se pot gasi si aici, http://www.veveritajucausa.ro/activitati.html.

Parintii care aleg Veverita Jucausa din oferta de gradinita particulara Bucuresti se vor bucura de copii ce au parte de multe zambete, voie buna, un mediu cald si luminos, mese proaspete pregatite in bucataria proprie, precum si de activitati variate pentru fiecare talent in parte.