articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gestioneaza usor situatiile „urat mirositoare” utilizand serviciile Ekolinea

Gestioneaza usor situatiile „urat mirositoare” utilizand serviciile Ekolinea

🕔21.Oct 2013

Deseurile urat mirositoare din cadrul companiilor sau firmelor industriale, alimentare sau comerciale, sau chiar din cadrul curtilor personale pot reprezenta o adevarata provocare si problema mai ales in lipsa unor containere de depozitare speciale. Aceste deseuri sunt nocive pentru sanatatea celor din jur, reprezentand un pericol atat pentru angajatii dumneavoastra cat si pentru mediul inconjurator. Asadar, in cazul in care activitatea pe care o depuneti implica generarea de deseuri urat mirositoare si periculoase, ar trebui sa achizitionati un prescontainer comercializat de compania Ekolinea.

Deseurile urat mirositoare pot fi rezultatul diverselor operatii industriale ce au ca scop producerea de materiale sau fluidizarea proceselor de prelucrare sau asamblare. Aceste deseuri pot contine compusi chimici sau substante daunatoare ce pot pune in pericol sanatatea angajatiilor. In acelasi timp, aceste substante reprezinta un pericol si pentru mediul inconjurator, fiind un factor major de poluare. Aceleasi lucruri se pot intampla si la scara mai mica, in cadrul propriei gospodarii. De fiecare data insa este recomandata depozitarea acestor deseuri in continere special amenajate, denumite prescontainere.

Prescontainerele reprezinta cea mai utilizata solutie de evacuare a deseurilor urat mirositoare. Prescontainerele sunt de regula confectionate din materiale si componente electrice si hidraulice ce sunt durabile, de o inalta calitate, potrivindu-se perfect oricarui sistem de gestionare a deseurilor. Acestea din urma sunt furnizate de catre unii dintre cei mai renumiti producatori, cum ar fi: compania Parker din Anglia, in ceea ce priveste componentele hidraulice, Bushjost din Germania pentru blocul hidraulic prevazut cu supape, sau Casappa din Italia in cazul pompelor.

Ekolinea va pune la dispozitie o gama diversa de prescontainere. Acestea sunt constructii robuste, rezistente si durabile; ghidajele sunt confectionate din poliamida dura ce asigura administrarea adecvata a deseurilor urat mirositoare. Prescontainerele comercializate de Ekolinea sunt usor de transportat, de montat, mutat sau accesat, acestea putand fi amplasate in orice spatiu.

In afara prescontainerelor, Ekolinea va sta la dispozitie si cu alte produse si servicii, dintre care amintim urmatoarele: prese stationare, prese brichetat, prese balotat deseuri, prese butoaie metalice, prese balotat fier vechi, prescontainere second hand, prese de balotat carton, statie de sortare deseuri, statie de transfer deseuri, mentenanta utilaje de gestionare deseuri si depanare echipamente de gestionare deseuri. Ekolinea are ca principal domeniu de activitate importul si distributia de utilaje si echipamente pentru gestionarea deseurilor.

Compania are o vasta experienta pe piata de profil din Romania, dispunand de personal calificat care va sta la dispozitie cu sfaturi si asistenta tehnica pentru solutionarea rapida a problemelor pe care le aveti. Prescontainerele Ekolinea va sunt oferite la preturi mai mult decat accesibile. Pentru a solicita o oferta de pret, nu ezitati si utilizati datele disponibile in josul prezentului articol. Similar, pentru a vizualiza modelele de prescontainere disponibile, accesati platforma online a companiei unde veti gasi si lista completa a produselor comercializate. Puteti alege prescontainerul care se potriveste cel mai bine cu necesitatiile personale, sau puteti comanda o serie de produse pentru a gestiona activitatea unei intregi companii.

Ekolinea, date de contact

Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.
Bucuresti, sector 1, 010766
Tel / Fax: 021 668 4128
office@ekolinea.ro
Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON
Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca