articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Generatoare curent pe benzina de la eUnelte!

Generatoare curent pe benzina de la eUnelte!

🕔16.Dec 2014

Cei care vor sa achizitioneze generatoare curent pe benzina, vor gasi produsele ideale in cadrul magazinului online eUnelte. eUnelte ofera celor interesati generatoare curent pe benzina marca Stager si Kipor, la cel mai bun raport calitate-pret. Daca intampini dificultati in alegerea produselor, echipa de specialisti ai firmei eUnelte, ce detine o vasta experienta in vanzarea produselor de acest gen, iti vine in ajutor cu consultanta de specialitate. Generatoarele sunt dispozitive robuste, care au un design compact si modern si dispun de tehnologie de ultima generatie. Gratie magazinului online eUnelte, ai la indemana si o modalitate simpla de a intra in posesia modelului dorit, si cel mai important, la preturi corecte.

Dispozitivele au un design compact si modern si se remarca prin silentiozitate si sistemul de combustie performant care garanteaza arderea completa. Avand greutati reduse si fiind dotate cu roti, generatoarele sunt simplu de manevrat, iar unele modele detin si maner rabatabil. Pentru detalii suplimentare legate de fiecare generator in parte, acceseaza magazinul online eUnelte unde vei gasi o gama bogata de modele.

De ce sa alegi generatoare curent pe benzina?

In primul rand, deoarece diversitatea modelelor disponibile iti ofera garantia gasirii pe cele mai potrivite pentru tine. Produsele pot fi utilizate atat in scop personal, cat si in scop profesional in functie de necesitatile fiecaruia. Mai mult, echipamentele oferite sunt fiabile si prevazute cu tehnologii de functionare performante, fiind disponibile la preturi competitive pe piata de specialitate. Modelele de generatoare curent pe benzina sunt prevazute cu un sistem automat de oprire, respectiv protectie sporita contra suprasarcinii si a fluctuatiilor de curent, siguranta in functionare fiind astfel garantata. Dispozitivele au puteri cuprinse intre 650W si 10.5W, iar pornirea se realizeaza la cheie si sfoara. Produsele pot fi monofazate sau trifazate. Generatoarele sunt insotite de toate accesoriile si componentele necesare unei functionari optime.

Generatoarele de curent pe benzina iti ofera energia adecvata pentru situatii de urgenta sau pentru a te bucura de timpul petrecut in aer liber. Generatoarele pot fi utilizate cu succes in campinguri sau pentru iesirile in aer liber, dar si la pescuit. Generatorul de curent se utilizeaza in locuinte pentru alimentarea centralelor pe lemne sau pe gaz. Portabile si compacte, sunt compatibile cu toate tipurile de consumatori industrali sau casnici. In cadrul site-ului vei gasi disponibilitatea in stoc a produselor, preturile acestora si specificatii pentru fiecare in parte.

eUnelte – generatoarele de care ai nevoie!

Prin produsele oferite, magazinul online asigura solutiile potrivite, in conformitate cu cerintele si nevoile existente. Din gama larga de produse comercializate nu lipsesc echipamentele si dispozitivele specifice domeniului industrial si rezidential. Pe langa generatoare de curent pe benzina vei gasi in cadrul magazinului online si motopompe, utilaje de constructii, hidrofoare, redresoare, aparate de sudura si alte produse similare. Apartinand unor producatori de renume in domeniu cum ar fi Kipor, Masalta, Taifu sau Stager, ai garantia calitatii oricarui produs. Cei interesati pot beneficia si de reparatii la standarde inalte pentru orice produse din oferta eUnelte.

Date de contact eUnelte:

Adresa firmei: Splaiul Unirii, Nr. 160, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0723 229 623

Email: office@vladicom.ro

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de