articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
As General Cleaning iti face casa luna

As General Cleaning iti face casa luna

🕔23.Jan 2015

Pentru fiecare om e important felul in care arata locuinta sa si spatiul in care isi desfasoara activitatea. E dificil sa-ti mentii o stare psihica buna daca in jurul tau e dezordine si curatenia lasa de dorit. In schimb, atunci cand intri intr-o camera curata si aerisita devii brusc mai relaxat si mai optimist. Oricine a observat ca atunci cand se afla intr-o incapere care tocmai a fost curatata are mai multa pofta de viata si mai multa energie pentru lucrurile pe are le are de facut. Pentru unii oameni curatatul casei e cea mai buna terapie. Asadar, curatenia ne aduce numai beneficii.

Servicii de curatenie pentru persoane fizice

Oricui ii place curatenia, dar nu tuturor le place sa foloseasca aspiratorul, sa stearga praful sau sa frece aragazul. Nu e nimic neobisnuit in asta. Serviciul ne ocupa tuturor mult timp nu ne place sa ne petrecem una dintre cele doua zile libere din saptamana facand curat. Timpul e cea mai pretioasa resursa pentru fiecare. Pentru cei care doresc sa aiba o casa curata, dar nu au timp sa se ocupe de ea, compania As General Cleaning din Bucuresti ofera servicii de curatenie pentru persoane juridice. Ce inseamna asta mai exact? O echipa specializata va veni acasa si va face totul luna, fara ca dumneavoastra sa miscati un deget. Serviciile de curatenie pentru persoanele fizice presupun, printre altele, stergerea prafului de pe mobila, de pe echipamentele electronice, de pe decoratiuni, curatarea panzelor de paianjen, a caloriferelor, a gresiei si a faiantei, dezinfectarea bailor, spalarea pardoselilor si a corpurilor de iluminat. Pentru fiecare suprafata se va folosi metoda potrivita si un detergent care sa nu agreseze acel obiect in vreun fel. As General Cleaning foloseste echipamente de ultima generatie si isi face treaba repede si bine.

Chiar daca v-ati obisnuit sa faceti singuri curatenie, un mic ajutor din cand in cand nu prinde rau. Curatarea mochetelor si a covoarelor poate fi dificila pentru oricine. In schimb, pentru specialistii As General Cleaning e o munca de rutina. Pentru aceste suprafete ei folosesc tehnologii performante, precum spalarea prin injectie/extractie si spalarea cu spuma uscata. Pretul se stabileste in functie de marimea suprafetei, dar si de frecventa cu care se practica serviciile de curatenie.

Curatenie pentru persoanele juridice

Obligatia fiecarei companii este sa asigure angajatilor un mediu de lucru placut. Nu se poate vorbi de performanta daca birourile in care se lucreaza nu sunt igienizate corespunzator. Oamenii au nevoie si acasa, si la serviciu de curatenie pentru a-si mentine sanatatea si starea psihica buna. Tocmai de aceea serviciile de curatenie profesionala sunt solicitate de tot mai multe companii. Curatenia din birouri e importanta nu doar pentru angajati, ci si pentru partenerii si potentialii colaboratori care ii viziteaza. O companie care nu incearca sa ofere angajatilor un mediu de lucru cat mai placut nu poate convinge pe cineva din exterior ca poate fi un partener de incredere.

Pe langa faptul ca ofera serviciile clasice de curatenie, As General Cleaning va sta la dispozitie si cand aveti nevoie de curatenie dupa petreceri sau curatenie dupa constructori.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.