articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gedas Automatic – Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti!

Gedas Automatic – Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti!

🕔19.Feb 2014

Prin intermediul noilor tehnologii de pe piata, sistemele de automatizare au inceput sa acopere o paleta din ce in ce mai larga de activitati. Una dintre ele este reprezentata de domeniul automatizarilor de porti. In acest sens, in ultimul timp s-a constatat cum automatizarile portilor de intrare sunt printre favoritele romanilor. Nu doar portile de la casele mari si moderne se pot automatiza, ci orice fel de porti. Atat timp cat doriti confort, puteti sa il aveti. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca sunteti sofer sau nu, daca aveti masina sau nu, pentru ca nu doar portile de intrare mari se pot automatiza, ci si portile pentru pietoni, care se pot actiona la fel de simplu, cu o telecomanda de dimensiuni mici.

De aceasta comoditate de a avea o usa cu deschidere automata va puteti bucura daca apelati la serviciile companiei Gedas Automatic. Firma din Bucuresti va pune la dispozitie sisteme de automatizare pentru porti la cele mai atractive preturi si la cele mai inalte standarde dorite. Portile automatizate au numeroase beneficii si dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta dumneavoastra sau a curtii dumneavoastra. Indiferent de conditiile de mediu, accesul prin poarta se va face cu usurinta, fara a fi nevoit sa coborati sa actionati poarta manual. O simpla apasare de buton a telecomenzii va va scuti de un drum, in conditii meteo nefavorabile.

Asadar, intr-o perioada in care totul e modernizat si automat, in care confortul joaca un rol foarte important in viata tuturor, e important sa va oferiti confortul pe care vi-l puteti permite. Poate in prezent investitia intr-o poarta automatizata nu pare un lucru extraordinar, dar odata ce va hotarati si investitia e facuta, veti observa ca aveti mai multe beneficii. Tehnologia a favorizat aparitia si dezvoltarea automatizarilor care nu influenteaza stilul si designul portilor, oferind o mobilitate silentioasa a acestora.

Cu scopul precis de a veni in ajutorul unei mase largi de cerinte si nevoi ale clientilor, Gedas Automatic comercializeaza o serie de sisteme de automatizare, ideale pentru urmatoarele tipuri de porti: culisante, batante, porti de garaj sau porti industriale. Acestea sporesc confortul doar prin simpla apasare a unui buton, procedeu simplu ce declanseaza o serie intreaga de operatii. Acum aveti sansa de a controla si accesul auto in cadrul locuintei sau al spatiului pe care il detineti. Oferta complexa a firmei Gedas Automatic cu siguranta indeplineste pana si cerintele celor mai exigenti clienti.

In timp ce portile actionate manual puteau fi deschise de oricine, portile automatizate pot fi deschise doar cu ajutorul telecomenzii si asta va da un plus de siguranta. Motorul acestor porti poate recunoaste mai multe telecomenzi, ceea ce inseamna ca fiecare membru al familiei dumneavoastra poate avea telecomanda proprie, cu ajutorul careia sa actioneze poarta.

Sintetizand, avantajele  sistemelor de automatizare pentru porti Gedas Automatic sunt:

– comoditatea: automatizarea este o solutie practica si comoda pentru ca usa se deschide fara a fi nevoit sa cobori din masina, mai ales atunci cand afara ploua sau ninge.

– eleganta: automatizarea reprezinta o solutie eleganta ce ofera un plus de stil designului intrarii, dar si al locuintei.

 functionarea independenta: in cazul intreruperii curentului elecric functioneaza cu baterii.

– rezistenta: sistemul este dotat cu o carcasa anti-soc.

– practicabilitatea: va ajuta sa economisiti timp atunci cand sunteti nevoit sa plecati in graba.

Pe langa sistemele de automatizari ale portilorGedas Automatic va mai ofera sisteme antiefractie, cu alarme atat pentru incintele cladirilor, cat si pentru exteriorul acestora, sisteme de prevenire a incendiilor, videointerfoane sau bariere de parcare.

Date de contact:

C.C. Arion  nr. 5, ap 8, sector 1, Bucuresti

Telefon / fax: 021.222.90.73

Mobil: 0723.35.40.48 / 0722.38.44.99

Articol oferit de 2biz.ro!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie