articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gazon rulou – gazonare cu rulouri gazon

Gazon rulou – gazonare cu rulouri gazon

🕔03.Dec 2015

Doresti sa ai in fata casei sau in curte un gazon perfect, verde, uniform, dens si sanatos, fara buruieni, un gazon de calitate intr-un timp cat mai scurt? Cea mai la indemana solutie care indeplineste toate cerintele tale este gazon rulou.

Cu gazon rulou te vei bucura de un gazon perfect in cel mai scurt timp

 

Gazonare cu rulouri este cea mai indicata metoda pentru a te bucura de un gazon rulou verde, dens si uniform, impecabil si toate acestea obtinute intr-un timp foarte scurt. Acest gen de gazon se monteaza foarte usor si rapid si nu-i trebuie decat un maxim de 7-10 zile pentru ca iarba sa se inradacineze dupa care gazonul poate fi dat in folosinta.

Cum se monteaza gazon rulou? Cu certitudine trebuie profesionalism, o forta de lucru majora, dar si cateva reguli de baza:

1. In prima faza terenul se pregateste corespunzator. Acest pas este vital pentru ca gazonul tau sa nu prezinte denivelari, sa fie frumos si aratos;

2. Rulourile de gazon se intind foarte bine pentru un aspect impecabil al gazonului;

3. Tavalugirea este un pas foarte important. Acum se face legatura dintre sol si radacinile gazonului. Nu te grabi, ia-ti timp, este un pas crucial;

4. Primele udari ale gazonului sunt mai frecvente si mai abundente;

5. Gazon rulou se cumpara de la producatori de top din Romania, producatori pe a caror calitate si prestigiu te poti baza.

La final, tu vei fi fericitul posesor al unui gazon obtinut cu ajutorul rulourilor de gazon, un gazon fara gauri, dens, perfect, frumos care este gata in cateva zile, nu in minim un an cum ar trebui sa astepti in cazul gazonului realizat prtin insamantare. Si, nu in ultimul rand, calitatea gazonului astfel obtinut este de top deoarece s-au ocupat de el adevarati profesionisti, de la insamantare si pana la montaj.

Exista un dezavantaj al acestei metode? Doar pretul ceva mai ridicat in comparatie cu metoda prin insamantare, insa calitatea, frumusetea si aspectul compenseaza din plin.

Gazon rulou de la Next Garden din Ploiesti

 

Pentru a fi sigur ca vei avea un gazon rulou ca la carte aliaza-te cu profesionistii de la Next Garden. Aceasta echipa are deja peste 8 ani de experienta in domeniu, echipa fiind competenta si eficienta, se remarca prin profesionalism si seriozitate in abordarea oricarui serviciu de amenajare gradini si spatii verzi pentru persoane fizice sau juridice deopotriva.
Gazonarea prin montarea de rulouri de gazon se realizeaza cu mare atentie la detalii. Rulourile sunt realizate in pepiniere oferindu-ti astfel calitate de prima clasa. Cand se monteaza aceste rulouri de gazon? Oricand, din vara pana-n iarna, numai sa nu fie pamantul inghetat, atunci tavalugirea nu se poate realiza.

La nevoie poti opta si pentru gazonare prin insamantare. Timpul potrivit pentru aceasta metoda este primavara sau toamna, iar asteptarea este mai lunga, de 1 an de zile. Mai ai la dispozitie si varianta gazonarii prin hidroinsamantare, insa se aplica indeosebi pentru terenurile aflate in panta. Se poate aplica de la sfarsitul primaverii pana la inceputul toamnei.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege gazon rulou de la Next Garden. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Next Garden? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-237.965 sau trimite un e-mail pe adresa office@nextgarden.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori