articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

🕔09.Jun 2016

 

 

Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de astazi, pentru ca piesele sa iasa perfect, sudura sa reziste in timp, iar rezultatele sa fie remarcabile. Vechile aparate de sudura nu mai sunt de actualitate, desi inca se lucreaza cu ele in marile fabrici, insa pe piata din Romania au aparut aparate noi, inovatoare, performante, care se dovedesc a fi foarte utile sudorilor de pretutindeni. Va prezentam, in cele ce urmeaza, uimitorul aparat de sudura fibra optica din oferta companiei Vanzari Electronice Telecoms.

Modele aparat sudura fibra optica de la Vanzari Electronice Telecoms

In primul rand, avem placerea sa va prezentam aparatul sudura fibra optica Fujikura 70 S, unul din cele mai rapide din lume, cu protectie antisoc, anti praf si anti umiditate. Acest aparat de sudura fibra optica ce poate fi gasit in oferta companiei Vanzari Electronice Telecoms este destinat segmentului de telecomunicatii, fiind capabil sa reziste unei caderi de la 760 mm in orice directie. Beneficiaza, totodata, de un sistem optic fara oglinzi, si este rezistent la ploaie si la praf, dovedindu-se un aparat robust si fiabil.

Accesand site-ul celor de la Vanzari Electronice Telecoms, veti descoperi si aparatul de sudura fibra optica Fujikura 12 S, special proiectat pentru FTTH. Acest echipament este ideal in spatii restranse, si software-ul poate fi actualizat prin intermediul internetului. Aparatul de sudura fibra optica modal Fujikura 12 S este foarte usor, mic, portabil, cu protectie la praf, soc, umiditate, iar monitorul LCD este rezistent la zgarieturi si vizibil chiar si in lumina soarelui. Pe de alta parte, va recomandam si aparatul de sudura fibra optica Fujikura 19 S, destinat segmentului telecomunicatii, precum si Fujikura 62 S, cu aliniere activa dupa miez cu design clasic. Geanta de transport a acestuia poate fi utilizata si ca masa de lucru, iar acumulatorul Li-Ion asigura peste 200 de cicluri de sudare /incalzire mansoane. Aparatul de sudura fibra optica FTTH 22 S este mic si performant, cu caracteristici ideale care se gasesc la aparatele foarte scumpe, cu rezistenta la praf, socuri si umezeala, o durata de viata extinsa la 3000 de suduri si un ecran ce ofera o imagine clara si in lumina soarelui.

Fiti in pas cu tehnologia! Achizitionati un aparat de sudura fibra optica de la specialistii Vanzari Electronice Telecoms

Cei de la Vanzari Electronice Telecoms stiu exact de ce aveti nevoie pentru a va duce activitatea la bun sfarsit, si va ofera solutii performante la preturi foarte bune, cu caracteristici inovatoare. In cazul aparatului de sudura cu fibra optica, v-am recomandat cateva modele uimitoare, atat prin design cat si prin performanta, care duc sudura la un alt nivel. Pasind pragul magazinului online Vanzari Electronice Telecoms veti gasi si accesorii telecomunicatii, aparate de masura cu fibra optica, aparate de etichetat, scule fibra optica, consumabile fibra optica, si lista poate continua!

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste