articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gama de boltari constructii marca Prefabet

Gama de boltari constructii marca Prefabet

🕔08.Dec 2015

“Casa dulce casa” este expresia pentru a diferentia orice casa, fata de caminul drag fiecaruia. Acesta nu ar exista fara munca meseriasilor, si a materialelor de inalta calitate, cum ar fi gama de  boltari constructii oferita de Prefabet

Acesti boltari constructii sunt elementele de baza ale unei constructii. Acestia avand rol dublu. Datorita camerelor interioare cu care acestia sunt prevazuti, pot avea si rolul de cofraj pentru turnarea fier-betonului, facand astfel mult mai rapida si usoara ridicarea structurii de rezistenta a casei.

Categorii de boltari constructii

Gama noastra de boltari constructii este divizata in doua categorii, mai exact boltari pentru fundatii si pentru zidarie. Diferentele sunt majore, fiecare categorie avand particularitati aparte.

Boltarii pentru fundatie prezinta spatii sau goluri mai mari, acestia avand de la o singura camera pana la doua sau trei. Aceste camere, sunt mari, tocmai pentru a permite turnarea cimentului sau a betonului armat in camerele acestor boltari constructii. Totodata, acestia prezinta avantajul ca pot fi utilizati la modelarea stalpilor de rezistenta. Daca in mod traditional la o constructie se folosesc cofraje din lemn pentru modelarea stalpilor de fier-beton, cu ajutorul unor boltari constructii timpul necesar montarii cofrajelor si a demontarii acestora este eliminat; pe langa acest aspect, este marita si rezistenta finala a structurii de rezistenta a cladirii.

A doua categorie de boltari constructii este cea pentru zidarie. Acestia prezinta mai multe camere oferind astfle o buna rezistenta portanta, dar si o prindere mai buna intre acestia, datorita betonului sau a cimentului turnat in interiorul acestor camere.

Avantajele aduse prin utilizarea de boltari constructii

Deoarece acesti boltari sunt construiti din beton de inalta calitate fiind turnati cand inca betonul este pe jumatate intarit in formele speciale, acestia ofera o rezistenta optima pentru a putea construi ziduri portante si stalpi de rezistenta cu ajutorul fier-betonului.

Un avantaj net-superior al utilizarii de boltari constructii este acela al vitezei de lucru. Acest aspect se datoreaza dimenidunilor acestora in comparatie cu caramida. Acestia sunt mari, permitand astfel o manopera rapida, eficienta dar si de calitate superioara.

Poate un mic dezavantaj al acestor boltari constructii este gradul mic de termoizolare, dar acest aspect este prezent la orice tip de semi-fabricat. Pentru a contracara acest aspect, alegerea unei termoizolatii pe baza de polistiren sau spume poliuretanice este suficienta pentru a creea comfortul termic dorit.

Prefabet este relativ noua pe piata de specialitate, insa acest lucru nu inseamna ca nu suntem o firma e top. Oferim gama completa de elemente din beton prefabricate, ce placa de la elemente de gard din prefabricate din beton, mobilier urban, elemente pentru amenajarea gradinilor, tubulatura pentru canalizare, dar si alte elemente din beton prefabricat, cum ar fi boltari constructii.

Totodata, oferim consultanta de specialitate pentru toate produsele creeate de noi, si nu in ultimul rand o baza de date cu documentatiile necesare pentru fiecare produs pe care il comercializam.

Asadar, ne dorim sa fim partenerii dumneavoastra pentru a vo oferi toate resursele necesare construirii caminului, sau biroului duneavoastra cu cele mai performante materiale si accesibile solutii.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică