articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gama de aspiratoare auto pentru o masina curata fara batai de cap

Gama de aspiratoare auto pentru o masina curata fara batai de cap

🕔18.May 2016

Vrei sa ai o masina curata fara sa cheltui bani si sa pierzi timpul? E simplu, Bela Auto are solutia perfecta pentru tine. Incepand cu detergentii speciali auto, pentru tapiterie, bord, dar si aspiratoare auto pana la diferite modele de ceara pentru luistruirea stratului de vopsea, toate acestea fac parte din solutia integrata pe care noi v-o oferim pentru o masina curata, frumoasa si sclipitoare, daca e sa aducem o nuanta amuzanta. Daca intr-un articol recent am discutat despre aspectele ce tin de actiunea prafului asupra celor care sunt alergiti la praf si la polen, in acesta vom vedea partea estetica a lucrurilor insa, fara a lasa deoparte ceea ce multi dintre dumneavoastra au studiat in cursul orelor de fizica.

Inamicul prafului si al mizeriei, gama de aspiratoare auto

Pentru a intelege de ce este foarte importanta prezenta unor aspiratoare auto trebuie sa vedem care este legatura dintre praf si tipurile de suprafete. Intr-un autoturism gasim atat suprafete din piele naturala sau sintetica, material textil, plastic, metal sau chiar si lemn, iar pe cat de variate sunt acestea, la fel de diferit este si modul in care acestea atrag praful. Dupa cum bine stiti, gama de aspiratoare auto este destinata in primul rand curatarii de praf a suprafetelor textile dar si in zonele greu accesibile cum ar fi sub scaune, in zona de articulatie a acestora sau altele.

Spuneam ca aceste aspiratoare auto sunt excelente pentru a elimina praful si alte ramasite de mici dimensiuni. Praful este atras cu precadere de suprafetele din material sintetic, polimeri, PVC, plastic in general si fibre de acest gen. Acest lucru se datoreaza in primul rand curentilor electrostatici care pot fi experimentati prin simpla frecare a parului cu o rigla. La fel ca si parul, particulele minuscule de praf sunt atrase de suprafetele din plastic.

Cum puteti scapa de mizerie dar si sa oferiti luciul suprafetelor din interiorul masinii

Evident, suprafetele din plastic din interiorul masinii pot fi curatate atat cu ajutorul unor aspiratoare auto dar si cu o carpa moale imbibata in detergent special cu proprietati antistatice. Acest gen de solutie poate fi folosita si pentru ornamentele din lemn si metal, insa pentru cele din material textil, aspiratorul va este cel mai bun aliat. Datorita gamei de accesorii pentru aspiratoare auto puteti ajunge chiar si in cele mai dificile zone cu o deosebita usurinta pentru a elimina chiar si cea mai mica urma de mizerie.

Insa, ce este o masina curata daca nu este intretinuta, din acest motiv va recomandam gama de aspiratoare auto de mici dimensiuni care pot fi depozitate cu usurinta chiar si in torpedoul masinii (in cazul modelelor de mici dimensiuni) sau in portbagaj. De asemenea, pentru a scapa de drumurile dese la spalatoria auto din cartier, va recomandam de asemenea si paleta de substante de curatare a interiorului precum si cele pentru exterior. Astfel, veti putea da stralucirea si aspectul de nou al masinii. Bela Auto este furnizorul dumneavoastra de solutii complete pentru intretinere si cosmetica auto, incepand cu aspiratoare auto pana la solutii si detergenti profesionali. Pe langa toate acestea, va asteptam si din alt motiv pe siteul nostru, www.belaauto.ro , aici veti gasi si o gama completa de anvelope auto. Va asteptam!