articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gali Prod te ajuta sa-ti personalizezi afacerea

Gali Prod te ajuta sa-ti personalizezi afacerea

🕔24.Oct 2013

Ti-ai deschis un fast-food intr-unul din cele mai mari mall-uri din orasul tau? Ai reusit sa-ti incepi o afacere asa cum ai visat dintotdeauna, cu haine si incaltaminte, atat pentru barbati, cat si pentru femei? De ce toata lumea, atunci cand isi deschide cate o afacere, se gandeste sa se instaleze intr-un centru comercial cat mai mare si mai vizitat? Este foarte simpla intrebarea, la fel fiind si raspunsul: deoarece mall-ul iti ofera posibilitatea de a te dezvolta rapid si de a face multa vanzare, tocmai datorita fluxului foarte mare de oameni care vin aici.

De ce vin, totusi, oamenii la mall? S-au dus vremurile cand acestia veneau doar din necesitate, deoarece aveau de facut cumparaturi, iar un centru comercial le oferea posibilitatea de a avea grupate mai multe magazine la un loc, in acest mod economisind timp prin faptul ca nu mai trebuiau sa fuga de nebuni de la un magazin la altul prin tot orasul. Astazi, mall-ul este si loc de relaxare si de intalnire cu prietenii. Aici poti vedea un film, poti savura o cafea buna, poti manca masa de pranz sau te poti, pur si simplu, distra la bowling, biliard sau la karaoke.

Daca esti si tu patronul unui magazin dintr-un mall ai face bine sa nu ignori un aspect esential, amenajarea interioara a acestuia. Chiar daca nu-si dau seama, oamenii sunt atrasi de magazinele si localurile care sunt decorate cu mult bun gust, care prezinta eleganta si le ofera posibilitatea de a se destinde.

Apeleaza si tu la Gali Prod, o companie de renume din localitatea Breaza care executa lucrari in toata tara. Aceasta companie si-a inceput activitatea din anul 1995 si de atunci se ocupa de tot ce inseamna servicii de amenajari exterioare, interioare si finisaje.

Gali Prod – un spatiu comercial la superlativ

In momentul in care ai de amenajat un spatiu comercial nu ezita sa iei legatura cu echipa Gali Prod. Aceasta iti ofera numeroase posibilitati de a-ti amenaja interior magazinul sau locatia, dar si posibilitatea de a opta pentru decorare interioara de calitate, facuta cu mult bun gust de catre o echipa de profesionisti.

Serviciul de amenajari spatii interioare pe care ti-l ofera Gali Prod se refera atat la tot ceea ce tine de finisarea peretilor, a podelei si a tavanului, dar si partea de izolatii, instalatie electrica, compartimentari si, nu in ultimul rand, tot ce tine de decorare, atat in interior, cat si la exteriorul locatiei tale.

Dupa cate vezi, Gali Prod iti ofera o gama completa de servicii si-ti poate transforma afacerea intr-una de succes, prin faptul ca te ajuta si colaboreaza cu tine sa o personalizezi exact dupa gustul tau.

Echipa Gali Prod da mare importanta satisfacerii clientului, dar vine totodata si cu idei si solutii ale unor experti facandu-te sa intelegi ce este mai bine, vorbind din experienta si din multa practica, in portofoliul echipei fiind lucrari importante ca Restaurant Caro din Bucuresti, Hotel Cota 1400 Sinaia, Vile Eforie Nord, Floreasca Park Office, Restaurant Ambasad’Or, Magazinul H&M din Centrul Istoric Bucuresti,  Mall AFI Palace Ploiesti, Mall Ploiesti Shopping Center – Zona magazinelor si Amenajarea salilor de cinema, Salon de festivitati CANTEMIR RESTAURANT&EVENTS, Amenajare de suprafata a Salinei Amara. In plus, Gali Prod are intotdeauna in depozitele sale toate noutatile in materie de decoratiuni interioare si exterioare, astfel incat tu vei fi mereu la moda.

Tot acest portofoliu nu face decat sa-ti demonstreze maiestria companiei si faptul ca ai gasit ceea ce cautai pentru tine si afacerea ta!

Daca esti in cautare de servicii de calitate, apeleaza si tu la amenajari spatii comerciale Gali Prod. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Gali Prod, suna la numerele 0722-347-886, 0728-770-846 si 0723-843-973 sau trimite un e-mail pe adresa prod_gali@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare