articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gali Prod – Colaborati cu o firma profesionista in amenajari interioare!

Gali Prod – Colaborati cu o firma profesionista in amenajari interioare!

🕔11.Feb 2014

Designul interior incepe sa capete din ce in ce mai mare importanta. Complex si adaptat dorintelor clientului, designul interior creeaza un aspect unitar acolo unde exista doar o idee. Locul unde traim are o mare influenta asupra calitatii vietii noastre. Cu totii vrem ca acesta sa exprime armonie, frumos, bun gust, utilitate, si nu in ultimul rand practicitate. O companie care va vine in ajutor in acest sens cu idei si sfaturi care sa satisfaca dorintele dumneavoastra in domeniul amenajarilor interioare este Gali Prod din Breaza. Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniu, firma din judetul Prahova dispune de personal calificat si foarte bine pregatit pentru lucrarile de acest gen.

Avand un spatiul interior ca punct de plecare, designul interior este modelat de catre anagajatii Gali Prod in toate formele astfel incat si cele mai mici amanunte sunt avute in vedere: de la luminozitatea camerei pana la compartimentarea locuintei, de la tipul de mobilier utilizat pana la finisajele aduse. In crearea designului ambiental al camerei, tot timpul se are in vedere obtinerea unui tot unitar armonios si de bun gust. Locul in care va petreceti cea mai mare parte a timpului, fie ca este locuinta personala sau biroul, trebuie sa contina elemente conturate din personalitatea proprie care sa isi puna amprenta si sa va influenteze pozitiv. Trebuie sa fie locul in care de fiecare data sa va simtiti confortabil.

Ei bine, in toate privintele de mai sus, specialistii Gali Prod vin cu idei si concepte privind amenajarea si designul, precum si sugestii legate de tipul de mobilier, de culorile si alte aspecte care tin de designul spatiului dorit. In ceea ce priveste opinia multor specialisti in domeniu, designul de interior este asemanator cu designul vestimentar. Trebuie sa vi se potriveasca, sa va prinda. Profesionistii firmei din Breaza isi dau seama de potentialul pe care il are spatiul vizat, venind cu sugestii privind decorarea acestuia.

Echipele de constructii ale firmei Gali Prod sunt specializate in lucrari de amenajari interioare, datorita pregatirii continue si a cursurilor de specializare la care au participat. Lucrarile de amenajari interioare efectuate de echipele Gali Prod pot satisface cele mai exigente cerinte, pornind de la amenajari pentru apartamente, pana la interioare ale salilor de evenimente, spatii comerciale, magazine de prezentare, restaurante etc. Prin colaborarea cu echipele acestei firme de amenajari interioare, obtineti lucrari de calitate deosebita si garantia lucrului bine facut. Pe tot parcursul lucrarii beneficiati de consultanta de specialitate din partea reprezentantilor companiei.

Din cadrul amenajarii interioare Gali Prod a apartamentului fac parte solutii de amenajare interioara pentru bucatarii, living-uri, camere de zi, dormitoare si alte spatii din casa dumneavoastra.  Calitatea, utilitatea si durabilitatea sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca orice incapere. Specialistii Gali Prod va ofera toata gama de servicii pentru a va asigura amenejarea calitativa si corecta a spatiului dumneavoastra de locuit.

In ceea ce priveste portofoliul de lucrari Gali Prod, acesta contine: servicii de montaj gresie, faianta, marmura, granit, piatra decorativa, ardezie, tapet, parchet din lemn masiv, parchet melaminat, mocheta si linoleum, montaj rigips, montare izolatii termice, fonice si ignifuge, montare instalatii sanitare, electrice si garduri imprejmuitoare, precum si zugraveli decorative. Firma Gali Prod a aparut pe piata de profil in anul 1995, si asigura pe langa serviciile de amenajari interioare, si o gama completa de amenajari exterioare.

Date de contact:

Str. Erou Plutonier Radulescu , nr.30

Breaza, jud. Prahova

Email: office@galiprod.ro

Telefon: 0722 34 78 86 / 0728 77 08 46 / 0765 92 08 43

Fax: 0244 34 12 05

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare