articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Galaxy Termo Trading – Statii de epurare pentru uz casnic si industrial

Galaxy Termo Trading – Statii de epurare pentru uz casnic si industrial

🕔13.Feb 2014

Progresele realizate in ultimele decenii in domeniul epurarii apelor uzate au dus treptat la constructia unor statii de epurare mai inteligent concepute si in special mai economice. Prin epurare intelegem procesul complex de retinere si neutralizare a substantelor daunatoare dizolvate, in suspensie sau coloidale prezente in apele uzate industriale sau menajere. Principalul scop este de a imbunatati calitatea acestor ape pentru a putea fi deversate in emisar fara a afecta flora sau fauna. Dupa ce apa este epurata in statii de epurare, ea poate fi chiar refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice. Galaxy Termo Trading, o companie din Pitesti, va ofera statii de epurare pentru uz casnic si industrial, la un raport calitate-pret excelent.

Epurarea apelor uzate poate fi in functie de caracteristicile apei si de cerintele evacuarii in emisar, mai mult sau mai putin complexa, astfel avand statii epurare simple mecano-biologice sau statii epurare complexe. Apele uzate cu caracter predominant anorganic vor fi tratate in statii de epurare numai prin mijloace fizico-chimice de retinere si neutralizare: sedimentare, neutralizare, precipitare, coagulare, floculare, absorbtie pe carbune activ, schimb ionic. Apele uzate cu un caracter predominant organic sunt epurate intr-o statie de epurare prin procedee fizico-chimico-biologice. In acest sens, specialistii Galaxy Termo Trading va propun solutiile cele mai eficiente din punct de vedere tehnic, respectiv in ceea ce priveste costurile, timpii necesari de mentenanta si consumuri.

Aceasta epurarea a apei in statiile propuse de compania din Pitesti se realizeaza in mai multe trepte, si anume: treapta primara, treapta secundara si treapta tertiara. Ca produsi finali ai procesului de epurare, dintr-o astfel de statie rezulta: apa purificata in diferite grade, in functie de proces si de starea ei initiala, precum si namoluri. Schema de epurare se alege pe baza unor calcule tehnico-economice comparative intre mai multe variante concepute prin luarea in calcul a mai multor factori, cum ar fi: existenta de terenuri disponibile pentru statii de epurare sau economic inapte pentru alte folosinte, posibilitatea asigurarii zonei de protectie sanitara in jurul statiei de epurare, obligativitatea asigurarii gradului de epurare necesar, distanta fata de emisarul in care se deverseaza apele purificate, cantitatile de namoluri rezultate in fiecare proces de epurare si posibilitatile de depozitare sau de distrugere a lor, posibilitatea asigurarii statiei de epurare cu personal calificat.

Statiile de epurare Galaxy Termo Trading se pot instala in locuinte, nuclee de locuinte, restaurante, scoli si alte spatii unde nu exista racordare la un sistem centralizat de canalizare. Ele pot fi proiectate pentru fiecare caz in parte, permitand evacuarea in orice receptor natural. In paralel cu statiile de epurare, Galaxy Termo Trading va ofera si serviciul de mentenanta, menit sa faca utilizarea acestor sisteme mult mai usoara. Rolul mentenantei este acela de a asigura functionarea optima a retelelor de canalizare si statiilor de epurare prin intretinere preventiva. Acest serviciu va asigura functionarea sistemelor in parametri optimi, si va ajuta la scaderea disfunctionalitatilor.

Pe langa statiile de epurare, compania Galaxy Termo Trading se ocupa si cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, comercializare, punere in functiune si service pentru urmatoarele echipamente: fose septice ecologice, instalatii mari pentru epurarea apelor, sisteme de epurare NTPA 001, accesorii sisteme de epurare, separatoare de uleiuri cu filtru de coalescenta, separatoare de grasimi, rezervoare de suprafata, rezervoare de mari dimensiuni, rezervoare subterane, vase decorative, bioactivatori etc.

Date de contact:

Pitesti, Targul din Vale, Str. Abatorului nr. 1

Tel./Fax: 0348 445 312 (RDS)

Mobil: 0727 960 205 (portat Cosmote); 0784 286 093 (Cosmote)

Email: office@ecofose.ro

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin