articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Gabriela Tomoiu lucreaza doar cu profestionistii in materie de constructii

Gabriela Tomoiu lucreaza doar cu profestionistii in materie de constructii

🕔09.Feb 2015

Velux Romania – compania care iti aduce lumina naturala in casa!

Acest brand este responsabil de cele mai bune produse de pe piata si se asigura ca ai parte de lumina, aer curat si o atmosfera placuta in casa. Experienta lor de peste 70 de ani demonstreaza ca ei incearca, si reusesc, sa creeze cele mai practice si placute produse pentru casa ta de vis.

In Romania ea activeaza de 16 ani, comercializand cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, produse pentru montare, dispozitive de comanda si control manuale si electrice, rulouri decorative si parasolare.

Ele sunt potrivite oricarui tip de acoperis (inclinat, tip terasa) si sunt perfecte pentru pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, private sau publice.

Velux Romania contribuie la climatul interior al casei tale!

Rulourile si roletele Velux au fost concepute pentru a fi functionale, cu un design placut si calitative din punctul de vedere al finisajelor si texturilor.

Vrei o casa frumoasa, in care sa intre aerul proaspat si lumina natural? Alege Velux Romania! Aceasta compania este recunoscuta pentru profesionalism, produse calitative si un spirit inovator! Tomoiu Gabriela  a ales sa lucreze cu aceasta firma tocmai pentru ca are incredere in promisiunile facute de reprezentantii ei. Alege sa colaborezi cu ea pentru ca tu sa ai parte de casa visurilor tale!

Desigur, pe langa toate aceastea, Velux iti mai ofera si sisteme de actionare. Acestea sunt utile in cazul in care ai o fereastra la mansarda la care nu poti ajunge. In plus, noi iti vom asigura si kituri de operare electrica si accesorii care iti vor transforma fereastra de mansarda operata manual intr-o fereastra care functioneaza pe baza de energie electrica sau chiar sunt ulile atunci cand controlezi climatul interior.

Unul dintre cele mai eficiente produse ale noastre sunt rulourile plisate-opace! Acestea sunt perfecte pentru vremea rece de afara deoarece sunt construite dintr-un materiale opac cu structura de fagure si folie de aluminiu de la interior care este benefica pentru pastrarea izolatiei termice si a climatului interior pe toata durata anului. Acest produs are un design impecabil cu pliuri ingrijite si fara snururi vizibile. Pozitionarea sa este foarte flexibila. Are doua bare de actionare cu ajutorul carora iti poti asigura intimidate, deoarece cu ajutorul acestora poti bloca sau diminua lumina.

Produsul nostru asigura:

  • Eficienta energetica – folia de aluminiu din acest produs ajuta la izolarea termica
  • Control total al luminii – datorita structurii de fag a acestui produs, tu poti decide cata lumina intra in caminul tau.
  • Design impecabil
  • Pozitionare flexibila
  • Montare usoara
  • Gama variata de culori

Asa ca alege ce este mai bun pentru tine si familia ta, astfel incat casa ta sa reziste pentru mai multe generatii! Colaboreaza cu Gabriela Tomoiu pentru a te asigura ca ai ales ceea ce trebuie!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare