articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Functionare automatizari usi de garaj

Functionare automatizari usi de garaj

🕔27.Nov 2014

V-ati saturat sa tot fiti nevoit sa va dati jos din masina ca sa deschideti sau sa inchideti usa de la garaj si ati vrea ceva automat, care sa actioneze doar printr-o apasare de buton? Solutia pentru problema dumneavostra este foarte simpla, veti avea nevoie sa apelati la servicii de automatizari usi de garaj, pentru a va monta o usa care sa se deschida singura, doar prin intermediul unei comenzi.

Setare automatizari usi de garaj

Cutia care controleaza miscarea usii va fi montata, de obicei, pe plafonul de la garaj. Ea este sprijinita de peretele de deasupra usii si de un suport flexibil, astfel incat sa poata facilita orice tensiune intre usa si pista cursorului principal atasat la cutie. Aceasta piesa foloseste o combinatie de lanturi si arcuri de inalta tensiune pentru a oferi suficienta rezistenta si sprijin pentru a trage usa de la garaj in sus. Cursorul este fixat mecanic la usa printr-o pereche de brate metalice reglabile. Usa in sine este stabilita pe sine de ghidare care folosesc scripetele pe roti pentru a mentine usa dreapta.

Controlare usi de garaj automatizate

Una dintre cele mai mari caracteristici pe care le ofera automatizarile usilor de garaj o reprezinta posibilitatea de a fi activate de la distanta, adica din masina. Sistemul de comanda de la distanta consta intr-un controler mic prevazut cu un emitator si un receptor, care sa permita deschiderea usii de la garaj. Transmitatorul emite o frecventa egala cu cea de la receptor, care permite deschiderea usii. Unele deschideri automatizate, se pot baza, de asemenea, si pe un cod digital pentru actionare. Acest lucru poate reprezenta si o masura de siguranta in plus, dar evita si situatiile in care frecventa utilizata de dumneavostra interfereaza cu alta usa de garaj automatizata din apropiere.

Odata ce codul emitatorului este recunoscut de cutia de control principala, se incepe procesul de deschidere. Aceasta cutie activeaza cursorul principal, care incepe sa alunece inapoi, in timp ce bratele mecanice atasate incep sa traga usa in sus. Usa se deschide de-a lungul sinelor de ghidare, de-a lungul peretelui, pana cand cursorul ajunge in punctul final, care este, de obicei, chiar in fata casetei controlerului. In momentul in care se da comanda de inchidere, intregul proces se desfasoara in sens invers.

Caracteristici de siguranta – automatizari usi de garaj

Cele mai multe usi de garaj automate prezinta un numar de elemente de siguranta, din cauza tensiunii mari si a greutatii asociate. Senzorii sunt, de obicei, instalati la 6 cm deasupra solului si pe fiecare parte a usii de garaj. In cazul in care o persoana sau un obiect traverseza acesti senzori in timp ce usa se inchide, procesul se va opri automat. Bratele mecanice conectate la cursor pot fi, de asemenea, decuplate manual, pentru ca in cazul in care exista o pierdere de putere sau o defectiune mecanica la caseta de control, sa permita operarea manuala a usii.

Pentru automatizari usi de garaj sau sisteme de alarma, VECTOR SYSTEMS va ofera o gama de produse de neegalat, atat din punct de vedere al performantei cat si din punct de vedere al preturilor.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se