articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Freze de zapada pe Agromoto.ro!

Freze de zapada pe Agromoto.ro!

🕔23.Jul 2014

logo-8Daca esti in cautarea unor freze de zapada, magazinul online Agromoto.ro iti ofera produsele de care ai nevoie la preturi convenabile. Cea mai simpla metoda de a inlatura zapada din curte, din parcari si terenuri de sport este prin utilizarea unei freze de zapada pentru expulzarea zapezii. Numite si motofreze de zapada sau turbine de zapada, frezele de zapada se impart in mai multe categorii in functie de sistemul de tractiune, sistemul de expulzare al zapezii pe una sau doua trepte, combustibil, viteza de inaintare si multe alte optiuni care le pot diferentia.

Freza de zapada curata zapada de pe trotuare si cai de acces cu o rata de pana la 2000 m3 pe ora, fiind alegerea inteleapta a proprietarilor de locuinte si a micilor intreprinzatori. Freza este un utilaj de dimensiuni reduse care elimina rapid zapada, chiar si in conditii de ger puternic. In magazinul online vei gasi si accesorii pentru frezele de zapada pentru a avea echipamentele complete de care ai nevoie. La un raport optim calitate-pret, frezele de zapada sunt cea mai buna alegere in cazul unei inzapeziri.

Freze de zapada – pentru sezonul rece!

Frezele de zapada sunt utilaje care deszapezesc trotuarele si sunt foarte utile pentru toti cei care vor sa isi faca viata mai usoara, fara a mai folosi lopata. Aceste utilaje sunt ergonomice si usor de utilizat. In plus, ele au un nivel redus de zgomot, greutate mica si sunt indicate pentru lucrarile de curatare a zapezii de pe suprafete mici si mari. Frezele de zapada pot fi echipate cu motor electric sau motor termic. Ele sunt utilaje de dimensiuni mici, iar unele modele sunt actionate pe senile. Confortul asigurat utilizatorului prin intermediul pornirii electrice, al manerelor incalzite si al sistemului de iluminare o fac alegerea cea mai potrivita.

In plus, producatorii au inglobat un sistem de oprire de urgenta, modul de actionare al frezei si carcasa de protectie pentru a fi ferit de orice manevra gresita. Freza de zapada cu actionare prin impingere este echipata cu motor electric sau termic, iar actionarea se face prin impingere. Aceste freze sunt recomandate pentru cei care au de degajat zapada de pe suprafetele mici din jurul casei. Freza de zapada cu tractiune pe roti se deplaseaza cu ajutorul rotilor speciale de iarna, si se pune in miscare cu ajutorul unui motor in 4 timpi si a cutiei de viteze care poate fi cu mai multe trepte. Alegerea frezei potrivite se face in functie de suprafata de lucru si volumul de zapada care trebuie expulzat, latimea si inaltimea de lucru si distanta de expulzare a zapezii.

Unde gasesti online freze de zapada?

Vei gasi freze de zapada in cadrul magazinului online Agromoto.ro, dar si in cele 5 magazine fizice din sudul Romaniei. Profesionistii firmei iti ofera consultanta specializata pentru alegerea unor produse potrivite nevoilor tale. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a magazinului online sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii Agromoto. Achizitioneaza freze de zapada oferite de Agromoto.ro pentru facilitarea muncii tale pe timp de iarna.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim