articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Freze de zapada: circulatie perfecta in timpul iernii

Freze de zapada: circulatie perfecta in timpul iernii

🕔22.Oct 2014

Zapada de Craciun si fulgii care cad jucausi din cer pot constitui imagini frumoase pentru multi dintre noi. Iarna este asteptata cu multa nerabdare pentru atmosfera ei de sarbatoare si bucuriile pe care le aduce. Doar ca, odata cu sosirea ei apar si multe necazuri ce se datoreaza capriciilor vremii, cum ar fi troienele care ne invadeaza curtile, ne acopera trotuarele si caile de acces si ne ingreuneaza circulatia. Cand in perioadele de ninsoare abundenta care dureaza zile la rand nametii ajung pana la ferestre, este aproape imposibil sa mai deschidem usa din cauza zapezii. Cu totii trebuie sa iesim afara, sa punem mana pe lopata si sa deszapezim. Asta implica un efort fizic major si de multe ori realizam ca efortul nostru a fost inutil pentru ca, ajunsi la un capat de partie, cel de la care am inceput este din nou acoperit cu nameti. Insa, daca folosim freze de zapada, totul se schimba. Cu un efort minim, drumurile sunt deszapezite in scurt timp si bataile noastre de cap iau sfarsit!

Freze de zapada, dispozitive necesare iarna

Prin freze de zapada se intelege acele dispozitive destul de simple si extrem de eficiente. Se deplaseaza cu ajutorul rotilor sau a senilelor, prin impingere sau tragere. Pentru deszapezirea din curtea casei sau din jurul cladirii unde iti desfasori o mica afacere, precum si a trotuarelor din jur, este suficienta o freza mica, cu o singura treapta, care se deplaseaza pe roti prin impingere.

Daca ai suprafete mai largi de deszapezit, daca ai o pensiune la munte sau un teren mai mare care trebuie curatat de zapada, atunci este mai potrivita o freza cu doua trepte, care se deplaseaza pe senile. Avand dimensiuni mai mari si randamentul ei e sporit, in plus, cu ajutorul unui sfredel poate curata chiar si stratul de gheata care se formeaza la temperaturi foarte scazute, printr-o inghetare brusca.

Freze de zapada, accesorii care sporesc eficienta

Deszapezirea cu freze de zapada ieftine de la Agromoto.ro este recomandabila sa se faca cu atentie, la lumina, deoarece, din cauza ca zapada este imprastiata de dispozitivele lor in jur, in cazul in care ar fi obiecte grele si contondente pe suprafata pe care le folosim ar putea exista riscul de accidente. Dar cu ajutorul unor accesorii cum este farul cu led care poate fi montat pe ghidonul frezei, aceasta munca poate fi facuta chiar daca s-a lasat intunericul sau in zori, inainte de rasaritul soarelui. Cu ajutorul farului, vizibilitatea devine suficienta pentru a putea observa eventualele obstacole si obiecte care ar putea fi aruncate de catre freza.

Efort mai mic, eficienta mai mare cu freze de zapada! 

Unelte precum sunt aceste freze de zapada au devenit o necesitate in prezent, cu atat mai mult cu cat iernile par din ce in ce mai capricioase, iar in fiecare an inzapezirile sunt un fenomen aproape intrat in obisnuinta.

Avantajul de a folosi o astfel de unealta este ca ne scuteste de efortul de a da la lopata, uneori fara rezultate, daca ninsoarea dureaza zile in sir fara intrerupere.

Similar Articles
Importanta necontenita a agriculturii

Importanta necontenita a agriculturii

Agricultura este principală ramură a industriei încă din cele mai vechi timpuri. Încă din timpurile

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim