articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Frezare CNC pentru diferite ramuri industriale

Frezare CNC pentru diferite ramuri industriale

🕔26.Aug 2015

Tehnologia s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in decursul ultimilor ani. Cand vorbim de tehnologie insa, nu ne referim la computere, telefoane mobile si alte obiecte de uz casnic, ci mai ales la tehnologii industriale, care permit o productivitate mai mare. Din ce un ce mai multe operatiuni sunt realizate de catre computer si roboti. In cazul in care vorbim despre prelucrare mecanica, atunci cu siguranta trebuie sa amintim se de Computer Numerical Control sau, pe scurt CNC, de proiectare CNC si de frezare CNC.

Frezare CNC – descriere

Prin frezare CNC se intelege procesul prin care cu ajutorul unei scule rotative, un anumit material este indepartat dintr-un bloc compact. Datorita tehnologiei avansate, prin frezare CNC se pot obtine subansambluri de diverse forme si marimi. De asemenea, este posibila si utilizarea de diverse materiale. Exista posibilitatea de a combina diverse materiale si forme geometrice, astfel ca subansamblurile rezultate pot fi foarte diverse. In operatiunile de frezare CNC, firmele care ofera servicii de frezare CNC folosesc echipamente conventionale, dar si centre verticale si orizontale de prelucrare. Suprafetele obtinute ca urmare a operatiunii de frezare CNC vor fi perfecte. De asemenea, ansamblele si subansamblele obtinute vor avea exact forma si dimensiunile dorite.

Industria aflata intr-o continua expansiune are nevoie de utilaje si tehnologii noi. Tocmai de aceea, cei care se ocupa cu dezvoltarea de noi tehnologii si de imbunatatirea unora vechi, au facut progrese si in domeniul prelucrarii prin frezare CNC. Avand in vedere ca atunci cand vorbim de frezare CNC, vorbim de o tehnologie avansata, vorbim si de cea mai raspandita metoda de prelucrare cu masini unelte. Nu uitati ca aveti posibilitatea sa apelarii la frezare CNC sau la frezare CNC pe contur.

Frezare CNC – preturi

In functie de subansamblele de care aveti nevoie si de caractertisticile acestora, precum materialele din care vor fi confectionate, dar si dimensiunile acestora, firma care va presta servicii de frezare CNC va va indica pretul final. Inainte de a achizitiona respectivul serviciu, ar fi indicat sa contactati prestatorul pentru a va informa cu privire la acest aspect. Daca acesta va stii exact ce produs trebuie sa rezulte ca urmare a operatiunii de frezare CNC, atunci va va putea indica nu doar costurile acestei operatiuni, ci si timpul necesar realizarii ei. De asemenea, va veti putea informa si cu privire la masinile si tehnologiile utilizate, asigurandu-va astfel de calitatea lucrarilor.

Frezare CNC – unde?

Daca va desfasurati activitatea intr-un domeniu care necesita frezare CNC va trebui sa va decideti care este cea mai buna firma care sa se ocupe de aceasta problema. Avand in vedere domeniul de activitate a acestui tip de firme si faptul ca nu produc bunuri de larg consum, nu vor exista foate multe oferte. Insa, atunci cand alegeti furnizorul, nu uitati sa comparati preturile, serviciile oferite, calitatea lor, dar si utilajele si masinile folosite in procesul de productie. Puteti incepe cautarea de firme care ofera servicii frezare CNC in mediul online. Un site care prezinta ofertele si serviciile oferite este www.mettem-cnc.com.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.