articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Free Style: Foloseste-ti piscina indiferent de vremea de afara

Free Style: Foloseste-ti piscina indiferent de vremea de afara

🕔03.Dec 2013

Sa te poti bucura de o piscina chiar in curtea casei tale este poate tot ceea ce ti-ai dori. Dar, din pacate vara in tara noastra nu permite utilizarea piscinei atat cat ne-am dori pentru ca anotimpul calduros este destul de scurt si aici nici nu luam in calcul ploile de vara ce pot strica distractia la piscina transformand o zi de concediu perfecta intr-o zi mohorata si anosta. De aceea, compania Free Style vine in ajutorul dumneavoastra oferind o solutie prin care dumneavoastra sa va puteti bucura de piscina personala chiar si atunci cand vremea de afara este racoroasa sau ploioasa.

Cum este posibil acest lucru? In principiu, prin amenajarea unui acoperis personalizat pentru piscina dumneavoastra. Astfel a luat nastere serviciul oferit de Free Style si anume: acoperisuri pentru piscina la comanda. Dupa cum bine stim, piscinele se pot realiza in doua feluri: puteti achizitiona o piscina monobloc, sau cu dimensiuni standard, sau puteti amenaja o piscina personalizata, dupa bunul plac si conform cu propriile preferinte. Pentru primul caz exista deja acoperisuri pre-fabricate care se pot instala cu usurinta si rapiditate. Dar, pentru piscinele ce nu tin cont de norme, este necesar un acoperis realizat pe comanda.

Aici intervine si compania Free Style, oferind solutii eficiente si la indemana oricui pentru acoperirea rapida a piscinei personale. Aceste acoperisuri vor fi realizate din cele mai bune materiale, constructia finita fiind moderna si oferind rezultate optime. Aceste rezultate sunt reprezentate de urmatoarele: accesul la piscina se poate face indiferent de vremea de afara, chiar si pe timp de iarna; se poate executa o instalatie de incalzire interioara, acoperisul fiind termoizolant; se pot evita accidentele in cadrul piscinei; impiedica murdarirea apei dar si multe altele.

Daca doriti aceste lucruri, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu personalul Free Style. Free Style va trimite o echipa de specialisti la fata locului pentru a realiza proiectul de executie al acoperisului. Apoi, se va comunica tariful aferent, clientul fiind in masura sa ia decizia finala. Daca beneficiarul este de acord cu termenii impusi de personalul Free Style atunci se va trece la etapele de executie propriu-zisa. In final, acoperisul va fi transportat si montat la fata locului doar de catre personal calificat si experimentat ce se va asigura de calitatea operatiei executate.

Free Style lucreaza doar cu materiale de calitate, care sunt supuse procesului de prelucrare doar prin intermediul aparaturii de ultima generatie ce este manevrata de ingineri si personal executant experimentat. Astfel, calitatea acoperisului pentru piscina va fi ireprosabila. Pentru a contacta reprezentantii firmei in vederea executarii unui acoperis pentru piscina la comanda Free Style utilizati datele de contact ce sunt disponibile in finalul prezentului articol. Similar, invatati mai multe lucruri despre aceasta activitate accesand site-ul oficial al companiei Free Style. Specialistii firmei va stau oricand la dispozitie cu asistenta tehnica de specialitate dar si cu ajutor pentru alegerea serviciilor potrivite pentru fiecare situatia in parte.

Free Style, date de contact

SC FREE STYLE SRL
RO 16529238
J22-1250/2004
Cont IBAN: RO14 BACX 0000 0030 1915 3001
Banca: Unicredit Tiriac Iasi
Sediu social: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea, com. Ciurea, jud Iasi, Romania
tel: 0740066835; 0744353539
email: info@acoperiripiscine.eu

Articol oferit de 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.