articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Free Style – doar ce este mai bun pentru piscina ta!

Free Style – doar ce este mai bun pentru piscina ta!

🕔15.Oct 2013

Vrei sa te bucuri de confortul si relaxarea pe care ti le ofera piscina ta timp mai indelungat? Iti doresti sa-ti schimbi apa din piscina mult mai rar si sa faci in acelasi timp si economii substantiale? Te-ai gandit sa-ti iei toate masurile pentru a evita producerea oricaror incidente in jurul piscinei? Daca ai raspuns afirmativ la minim una dintre aceste intrebari, compania Free Style din Iasi are exact oferta care ti se potriveste!free

Cu o experienta bogata pe piata romaneasca de profil, firma Free Style iti pune la dispozitie tot ajutorul de care ai nevoie, prin servicii profesionale de acoperit piscine, realizate cu cele mai moderne tehnologii si echipamente. Toate produsele oferite de societatea Free Style au un design aparte, fiind realizate doar din cele mai bune materiale. In plus, acoperirea piscinei tale se va face la cel mai mic pret de pe piata, tu avand totodata garantia calitatii si rezistentei produsului finit.

Daca inca mai stai pe ganduri si te intrebi de ce ai vrea sa iti acoperi piscina, trebuie sa iei in considerare si faptul ca apa din aceasta va ramane curata un timp mult mai indelungat si nu va necesita intretinere sau curatare. Astfel, si factura la utilitati va scadea in mod considerabil, iar tu vei putea petrece o zi minunata in piscina ta indiferent de conditiile meteo de afara.

Deoarece firma Free Style stie sa se adapteze tuturor cerintelor clientilor si partenerilor sai de afaceri, ai la dispozitie trei variante de acoperire a piscinelor : Klassik, Casablanca si Dallas.

Klassic Excellence este una dintre preferatele clientilor, venind, la cerere, cu profilele vopsite in lemn decor si cu doua intrari, atat frontala, cat si laterala, dar si cu un sistem de culisare pe sine low profile. Peretii acestui model de acoperire sunt realizati din policarbonat celular de 8 mm si din plexiglas transparent de 4 mm, iar acoperisul este confectionat din policarbonat celular transparent, tratat cu No Drop.

Acoperirea este realizata din aliaj nobil de aluminiu cu magneziu si siliciu, cu trei profile portante pe un modul, iar peretele frontal este demontabil, acesta fiind realizat tot din policarbonat. Distanta axiala dintre sine este de 70 mm, dimensiunea profilelor fiind de 35 × 50 mm.

Acoperirea pentru piscine Klasik Excellence este cel mai nou tip de model pentru varianta din seria Klasik, comercializata de compania Free Style din Iasi. Realizata in varianta de lux, acest tip de acoperire este efectuat astfel incat sa reziste numeroaselor conditii climaterice nefavorabile.

Acoperirile de piscine realizate de compania Free Style sunt estetice, au un design deosebit, sunt functionale si foarte rezistente. Mai mult, garantate de compania producatoare, acoperirile sunt comercializate la preturi fara concurenta.free1

Nu mai sta pe ganduri si alege chiar acum serviciul de acoperire piscine la comanda al companiei Free Style! Nu vei regreta!

Contact:

Judeţ: Iași
Localitate: Ciurea
Adresa: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea
Telefon: 0740 066 835 | 0744 353 539

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare