articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Formatie nunta Bucuresti? Zestrea Lautarilor si, petreci cu voie buna!

Formatie nunta Bucuresti? Zestrea Lautarilor si, petreci cu voie buna!

🕔07.Sep 2015

Bat clopote de nunta? In cazul acesta trebuie sa te bucuri de o petrecere pe cinste, sustinuta de ritmuri romanesti si voie buna. Daca vrei ca toti invitatii sa petreaca alaturi de tine pana la ivirea zorilor, alege o formatie pe sufletul lor. Mai exact, o formatie de nunta romaneasca!

Nuntile reusite, cu ritmuri romanesti se tin! Asadar, pentru o petrecere ca la carte, Formatia Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, iti sta la dispozitie. Te vei putea delecta cu muzica din toate zonele tarii, dar si cu slagare romanesti  si muzica internationala.

Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, inseamna o formatie de tineri pasionati, cu studii de Conservator si chef de distractie, tipic romaneasca! Vei putea incinge hore pe ritmuri oltenesti, moldovenesti, muntenesti sau dobrogene.

In plus, Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, iti asigura toate resursele necesare pentru o sonorizarea impecabila: echipamente audio de ultima generatie, microfoane wireless, inclusiv, sisteme de lumini. Pe scurt, ai tot ¨pachetul¨ asigurat!

Transforma-ti nunta intr-o petrecere memorabila, 100% romaneasca!

Formatie nunta Bucuresti-Zestrea Lautarilor. Show ca la romani!

Nicio nunta fara lautari! Asa pare sa arate peisajul nuntilor romanesti, nunti recunoscute pentru buna dispozitie si traditiile vechi de secole. Doar o nunta cu lautari poate asigura succesul intregului eveniment. Motivul? Invitatii iubesc ritmurile de vioara, nai si clape. Daca la toate acestea se mai adauga si o voce de milioane, succesul este garantat!

Zestrea Lautarilor, o formatie pe sufletul romanilor!

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei ca nunta sa rasune in tot orasul, alege sa joci pe muzica formatiei Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti. Infiintata din pasiune pentru muzica si, in special, pentru muzica romaneasca, Formatia Zestrea Lautarilor aduce un plus de efervescenta petrecerilor traditionale, voia buna fiind la ea acasa!

Cu Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti,  ai garantia ca niciun invitat nu va sta la masa! Repertoriul formatiei include toate piesele romanesti de la A la Z, din toate zonele tarii. Programul artistic este atent conceput din muzica populara traditionala, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica internationala, cafe-concert, program artistic tiganesc  si Dj pentru pauzele de respiro.

Zestrea Lautarilor, din pasiune pentru muzica

Infiintata in anul 2010, Formatia Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, nu este o formatie de birt, ci este o formatie ce aduna absolventi de Conservator cu studii complete, recunoscute in domeniu. Motivul pentru care Loredana Streche, Grigore Gherman, Robert  Pircalabescu si Bogdan Zamfir au decis a fost unul singur: dorinta de a duce un suflu proaspat muzicii traditionale romanesti. Numarul nuntilor la care au cantat pana in prezent dovedeste ca au reusit!

Formatie si sonorizare, intr-un singur ¨pachet¨

Cu Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, scapi de grija sonorizarii si a echipamentelor de lumini. Formatia iti asigura, inclusiv, partea de logistica, echipamente sonorizare si lumini. Mai exact, ai accesul la tot ceea ce ai nevoie pentru o nunta de top, o nunta de poveste!

Zestrea Lautarilor, formatie nunta Bucuresti, transforma banalul program muzical intr-un show de zile mari si un spectacol pe cinste!

Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.formatienuntaromaneasca.ro. De restul se ocupa formatia!