articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Foraje puturi de calitate inseamna puturi bune

Foraje puturi de calitate inseamna puturi bune

🕔07.Jul 2015

Alimentarea cu apa potabila este si va ramane o necesitate primordiala a omului. Iar aceasta nevoie este satisfacuta prin executarea lucrarilor de foraje puturi. Ca in orice domeniu si in cel al alimentarii cu apa exista lucrari de calitate si altele mai putin calitative. De optiunea pentru o categorie sau cealalta depind atat calitatea lucrarii si implicit a apei potabile obtinute, cat si durata de viata a putului executat.

Foraje puturi executate de profesionisti versus lucrari executate de amator

La prima vedere nu e mare lucru sa executi lucrari de sapare a unui put, oricine o poate face, nu? In realitate nu este deloc asa, nu va lasati pacaliti de cei care va promit un put de apa intr-un timp scurt si pentru o suma mica! Daca doriti lucrari de foraje puturi de calitate nu acceptati compromisuri!

Pentru lucrari de foraje puturi de calitate este nevoie de mai mult de cateva cunostinte empirice, un utilaj de forat si niste tuburi de beton sau PVC. Este nevoie de studii premergatoare care sa stabileasca datele lucrarii ( adancimea potrivita pana la care sa fie instalata pompa submersibila, precum si debitul pentru exploatare), de tehnologie moderna si de profesionisti care sa execute lucrarile la cele mai inalte standarde de calitate.

In majoritatea cazurilor lucrarile efectuate de amatori nu ofera o adancime potrivita putului. Tehnologia- daca poate fi numita asa- folosita nu este suficienta pentru a fora la adancimi mari. In schimb, pompele submersibile de presiune cu senzori automatizati si electronivelmetre utilizate de firmele specializate in foraje puturi pot executa foraje de pana la 50 m adancime. Pe langa volumul de apa mult mai mare disponibil, o adancime optima ofera si o apa mai calitativa. De multe ori lucrarile empirice se opresc la primul strat acvifer care poate fi contaminat din diverse surse.

Ce inseamna tehnologie moderna in domeniul foraje puturi

Pentru o lucrare de calitate este nevoie de o tehnologie pe masura. Cand vine vorba de domeniul foraje puturi o tehnologie moderna inseamna mai mult de 50% din succesul lucrarilor, restul fiind profesionalismul oamenilor care le efectueaza si manuiesc aparatura. In plus, o echipa cu adevarat profesionista de sudori va lucra cu ingineri geologi pentru ca lucrarile de calitate au intotdeauna o baza stiintifica.

Concret, este nevoie de cele mai performante pompe submersibile, iar in momentul de fata pompele submersibile de presiune cu senzori automatizati si electronivelmetre reprezinta apogeul. Spre exemplu, aceste pompe pot fora pana la adancimi de 40-50 m si in conditii ce ofera la final un volum dublu comparativ cu lucrarile amatorilor.

Foraje puturi de cea mai inalta calitate cu S.C. HIDROGEOFOR SRL

Compania a luat nastere din dorinta de a duce lucrarile de foraje puturi la un alt nivel. Pentru ca www.Puturiapa-hidrogeofor.ro  ofera mult mai mult decat simpla executare a unor lucrari in vederea obtinerii de apa potabila.

Astfel S.C. HIDROGEOFOR SRL ofera servicii complexe si de calitate, de la diverse studii (geotehnice si hidrogeologice) la diferite tipuri de foraje (geotehnice, foraje pentru alimentare cu apa, geotermale, s.a.).

Toate lucrarile se efectueaza cu maxima seriozitate si profesionalism, calitatea si eficienta fiind cuvintele cheie. Pentru mai multe detalii accesati site-ul web al companiei : www.puturiapa-hidrogeofor.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare