articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Folosirea adezivului pentru polistiren

Folosirea adezivului pentru polistiren

🕔10.Mar 2015

Odata ce am stabilit ca vrem sa ne termoizolam locuinta cu placi de polistiren, trebuie sa nu uitam de achizitionarea adezivului de polistiren, folosit pentru lipirea placilor. Pe langa rolul lui evident, acesta asigura un strat de protectie, putand fi folosit si pentru imbunatatirea izolatiei termice a peretilor exteriori. Totusi, pentru a asigura placile de polistiren pe termen lung, este necesara si folosirea diblurilor special destinate in acest scop.

Tipuri de adeziv de polistiren

Pe piata de adezivi de polistiren exista o gama larga de produse din care putem alege atunci cand hotaram sa ne imbunatatim locuinta. De exemplu, sunt adezivii poliuretanici, adezivii pentru polistiren, adezivii pentru vata minerala, pentru vata balzatica, sau cei cu fibre de armare. Principala lor atributie este acea de lipici, dar folosirea lor aduce si alte beneficii. Cum majoritatea alegem sa ne termoizolam locuinta cu placi de polistiren, automat adezivul pentru polistiren este cel mai cautat. Preturile variaza in functie de calitatea factorilor componenti si de gradul de utilitate al acestora.

Pentru diverse tipuri de adeziv pentru polistiren accesati site-ul www.europlastic.ro, unde veti gasi cu siguranta adezivul potrivit pentru termoizolatia pe care doriti sa o aplicati.

Adezivul- principalul factor de lipire a placilor de polistiren

Cu toate ca este necesara si aplicarea diblurilor pentru fixarea placilor de polistiren, adezivul pentru polistiren ramane principalul factor de fixare a placilor, deoarece el indeplineste rolul de lipire, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca este un izolator termin, fiind necesar in montarea sistemului de termoizolare prin placi de polistiren. Consistenta sa densa si cleioasa, precum si capacitatea de intarire imediata il transforma intr-un material ideal, durabil, excelent pentru placile de polistiren.

Daca ati ales sa va izolati casa sau apartamentul cu placi de polistiren, trebuie neaparat sa va amintiti de adezivul pentru polistiren, care este necesar in procesul de termoizolare. Pe site-ul www.europlastic.ro gasiti o gama larga de adezivi, iar la magazin veti putea cere opinia unui specialist in domeniu, care asteapta cu drag sa va raspunda la intrebari.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare