articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Foloseste tehnologia 3D pentru a obtine informatii cu 3D Via Composer – Cad Works

Foloseste tehnologia 3D pentru a obtine informatii cu 3D Via Composer – Cad Works

🕔05.Nov 2013

Tehnologia a evoluat intr-atat incat avem acum ocazia sa invatam totul despre un produs fara sa il avem in fata noastra. Putem vizualiza imagini detaliate ale produsului vizualizand o multitudine de fotografii sau animatii 3D,  procesul documentarii tehnice devenind astfel mult mai interesant decat ar fi fost prin simpla citire a informatiilor. Toate aceste posibilitati ne sunt oferite de catre software-ul 3D Via Composer.oferit de Cad Works.

In ce domenii poti folosi software-ul 3D Via Composer?

  • Vanzare

In cadrul unei sedinte pentru atragerea clientilor sau a investitorilor este foarte important sa ai la indemana o prezentare bine-intocmita, de preferat in format electronic. Utilizand 3D Via Composer, te vei asigura ca ascultatorii tai inteleg pe deplin formatul produsului si au parte de o prezentare interactive, ce-i va face receptivi in momentul in care vor trebui sa investeasca in produsul tau.

  • Service

In cazurile in care un produs necesita reparatii, este mult mai simplu sa ai in fata ochilor o imagine ce contine ceea ce ar trebui sa faci decat o descriere lunga si dificila. In plus, in cazul in care intervin schimbari in componenta produsului, software-ul poate fi actualizat cu usurinta, dandu-ti posibilitatea de a modifica doar anumite zone.

  • Training

Daca ai terminat studii medii sau superioare, ai fost macar o data in situatia in care trebuia sa inveti sute de pagini legate de un subiect, intr-un timp cat mai scurt, si oricate floricele si stelute ai fi desenat pe marginea paginilor ce contineau doar scris, tot nu ai fi reusit sa transformi procesul de invatare intr-o activitate mai putin plictisitoare. 3D Via Composer pune accentual pe animatii 3D, scurte explicatii si prezentare amanuntita a produsului utilizand imagini, ceea ce iti vor capta atentia si te vor ajuta sa retii intr-un timp cat mai scurt informatiile necesare.

  • Suport tehnic

De ce sa printezi mii de carti tehnice ale unui anumit produs cand poti pur si simplu recomanda software-ul 3D Via Composer celor care au nevoie de suport tehnic? Datorita acestui software, rezolvarea problemelor va deveni mult mai usoara, excluzand in majoritatea cazurilor necesitatea de a apela la experti.

Prin 3D Via Composer, aveti posibilitatea de a transmite imagini, videouri, documente interactive 3D, pagini web sau PDF-uri (tot in format 3D). mai mult decat atat, puteti genera dimeniuni ale componentelor, simboluri, vederi in detaliu a componentelor complicate, etichete, sageti si multe altele. Un avantaj al software-ului este ca documentatia poate fi utilizata din nou, in cel mai scurt timp, in urma modificarilor pe care le realizati asupra prodului.

Doresti sa transformi documentatia tehnica intr-un proces interactive si usor, accesibil oricarei persoane ce poseda cunostiinte in domeniu? Alege softul 3D Via Composer Cad Works! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Sediul Central, Craiova, jud. Dolj:

Adresa: Aleea Constantin Brancusi, bloc B2, sc 2, ap. 12

Telefon/ Fax : 0251 / 41976

Directori:

Tudor Potop : tudorp@cadworks.ro

Claudiu Bargoleanu : claudiub@cadworks.ro

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

About Author