articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Practic Solutions – foliile laminate ca solutie ideala

Practic Solutions – foliile laminate ca solutie ideala

🕔06.Mar 2013

Cand privim in istoria materialelor si mai ales in cea a materialelor compozite ne dam seama de implicarea omului primitiv in utilizarea resurselor naturale ale pamantului. Constrans de posibilitatile limitate si mai ales de instinctul primar, omul primitiv folosea o piatra pentru a sparge coaja unei nuci sau pentru a se apara de inamici. Apoi si-a dat seama ca daca aceiasi piatra este legata de o bucata rezistenta de lemn este mult mai eficienta.

Nefiind rolul unor decizii impuse de functii specific planificate,se pare ca unele materiale compozite preistorice au luat nastere din impulsuri artistice de moment.

 Un material compozit este realizat atunci cand doua sau mai multe materiale se combina iar rezultatul este un material cu proprietati superioare celui de baza. Combinarea a doua materiale diferite poate avea rezultate mai bune decat utilizarea unui material unitar.

Foliile laminate se impun din ce in ce mai mult pe pietele de desfacere datorita avantajelor conferite de prezenta suportului de material plastic.

Avantajele constau in faptul ca materialul plastic este mai usor decat metalele ceea ce da produsului finit o eficienta crescuta. Preturile pe unitatea de volum pentru realizarea de folii laminate sunt de doua pana la zece ori mai mici decat cele ale metalelor.

Materialele plastice utilizate ca suport pentru placari au o rezistenta chimica superioara metalelor si astfel se evita pierderile prin coroziune precum si contaminarea solutiilor utilizate pentru placare.

Practic Solutions din Bucuresti este o firma tanara cu o echipa dinamica si isi desfasoara activitatea in domeniul ambalajelor. Oferta firmei pentru dumneavoastra este interesanta si aici puteti gasi solutii eficiente de ambalare cu diverse folii pentru produsele pe care doriti sa le comercializati.

Una dintre aceste solutii de ambalare oferita este folia laminata. Formele in care gasiti folii laminate la Practic Solutions sunt folii laminate PET metalizat, folii multistrat cu structura de polietilena, polipropilena, hartie, pet sau aluminiu.

Realizand o colaborare cu clientii bazata pe comunicare eficienta, echipa firmei va asigura ca aceste folii laminate sun foarte utile pentru ambalarea pesticidelor, ingrasamintelor chimice, vitaminelor si a produselor alimentare.

Si cum solutiile va sunt oferite la o calitate superioara si la un pret accesibil puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita pentru ambalarea produselor dumneavoastra.

Nu mai este cazul sa ne intoarcem in comuna primitiva pentru a evalua necesitatea si utilitatea foliilor laminate. In zilele noastre este suficient sa folosim datele de contact ale firmelor specializate, sa spunem ce dorim si pentru ce dorim si sa gasim o echipa precum cea de la Practic Solutions care sa ne ofere datele necesare pentru a fi siguri ca am luat decizia corecta in alegerea noastra.

Si iata cum de la o piatra legata de un lemn mai dur am ajuns in epoca noastra la laminarea plasticului si a metalelor, prin tehnici de mare finete. Cand privim in jurul nostru aceste elemente ni se par firesti, chiar banale si uneori le acordam doar o atentie trecatoare, dar atunci cand ele s-au descoperit istoria s-a schimbat in favoarea confortului mereu cautat de om.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se