articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Folie stretch pretensionata- utila la ambalare

Folie stretch pretensionata- utila la ambalare

🕔13.Mar 2015

Odata cu revolutia tehnologica , majoritatea companiilor au ajuns la concluzia ca au nevoie de produse de ambalare de cea mai buna calitate si care se muleaza special pe nevoile acestora in fuctie de tipul de produs care urmeaza a fi ambalat. Cum si industria transporturilor a avansat, volumul marfurilor care trebuiesc relocate dintr-un loc in altul a si crescut- de aici venind si nevoia de transportare a marfurilor in deplina siguranta . Un produs de ambalare foarte util si la mare cautare in momentul de fata estie folie stretch pretensionata . Cu ajutorul acesteia dumneavoastra nu va veti mai face probleme la eventualele distrugeri ale produselor cand se afla pe transport deoarece cu ajutorul ecesteia produsele care sunt transportate sunt in siguranta de eventualele distrugeri mecanice sau de alta natura datorita acestei folii stretch pretensionata.

Folie stretch pretensionata – avantaje 

Aceasta folie stretch pretensionata ofera multe avantaje mai ales operatorului deoarece faptul ca aceasta folie este deja pretensionata , efortul acestuia este redus cu pana la 50 la suta, iar astfel costurile si timpul procesului de ambalare a devenit mult mai redus.Aceasta folie stretch pretensionata ofera o fixare si protejare foarte buna a produsului si poate fi folosita la abalarea produselor individual sau la paletizarea acestora. Tinand cont ca aceasta folie poata fi folosita la ambalarea produselor dumneavoastra in mod manual sau automat – dumneavoastra nu veti mai fi conditionat de eficienta operatorului manual la un volum mare de piese deoarece puteti achizitiona o masina de ambalat care foloseste folie stretch pretensionata.

Utilizare folie stretch pretensionata in mai multe domenii .

Aceasta folie strectch pretensionata poate fi folosita intr-o multitudine de domenii , incepand de la domeniul alimentara pana la cel industriale . Ce pot spune cu siguranta este ca aceasta folie stretch pretensionata este disponibila in multe locuri si de mai multe tipuri . Daca dumneavaostra veti achitiona o folie stretch pretensionata  de calitate – veti obeserva imediat calitatea acesteia si rezistenta marita a ei , fiind recomandata si pentru produse mai grele .

Costuri minime cu folie stretch pretensionata 

Tinand cont ca aceasta folie stretch pretensionata se poate gasii in majoritatea depozitelor si magazinelor de profil , automat oferta este foarte vasta, iar din aceasta cauza pretul unei folii stretch pretensionata este foarte redus . Daca ne uitam umpic si pe partea de logistica  observam cum si aici aceasta folie stretch pretensionata ne poate reduce costurile la transportare deoarece marfa care urmeaza a fi relocata este mult mai compacta cand folosim acest gen de folie.

Oferta celor de la www.ectc.ro pentru folie stretch pretensionata 

Cum am spus mai sus , oferta pentru folie stretch pretensionata este destul de vasta si tu vei avea de unde alege in cazul in care doresti sa achizitionezi un astfel de produs de ambalare . Din punctul meu de vedere daca chiar doriti sa beneficiati de avantajele folosirii acestui tip de folie stretch pretensionata va recomand sa luati legatura cu centrul de distributie Cora Trade Center , de unde sunt sigur ca veti obtine cea mai calitativa folie stretch pretensionata la un cost cat mai redus de la Www.Ectc.ro .

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau