articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Flomir Prest – Din grija pentru mediu!

Flomir Prest – Din grija pentru mediu!

🕔15.Oct 2013

Compania Flomir Prest realizeaza servicii de decontaminare a rezervoarelor cu combustibil, care sunt realizate in conformitate cu prevederile legale aflate in vigoare, in conditii de maxima siguranta in ceea ce priveste mediul inconjurator. Flomir Prest dispune de un personal calificat, autorizat pentru a executa acest tip de operatiuni si utilizeaza metode nou aparute in domeniu si echipamente de curatare de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Decontaminarea este acea operatie de indepartare, inactivare, distrugere partiala sau totala a germenilor patogeni de pe suprafete si obiecte pentru a permite efectuarea unor operatiuni in siguranta. Decontaminarea si curatarea rezervoarelor de combustibili presupune eliminarea apei si a depunerilor, decontaminarea combustibililor, autocuratarea peretilor rezervoarelor si eliminarea dezvoltarii bacteriilor. In momentul decontaminarii se ia in considerare tipul de deseuri periculoase continute in rezervoare, gradul de periculozitate al acestora, daca sunt toxice, inflamabile sau pot genera atmosfera exploziva. Este importanta si modalitatea de preluare a deseurilor periculoase, daca pot fi pompabile sau pot fi preluate manual din instalatii si rezervoare. Pot exista si abordari diferite pentru cazul in care rezervoarele urmeaza a fi dezmembrate spre deosebire de situatia in care urmeaza sa fie repuse ulterior in functiune. In plus, conteaza si dificultatea extragerii deseurilor periculoase din rezervoare si instalatii, precum si dificultatea accesului, in cazul in care unele rezervoare sunt foarte inalte si trebuie construite schele inauntrul lor.

O atentie deosebita trebuie acordata procedeului de curatare al acestor tipuri de rezervoare datorita substantelor acumulate pe suprafata peretilor. In urma operatiuniilor de decontaminare, rezervoarele trebuie sa ramana fara nicio urma de combustibil sau alte substante asemanatoare pentru a putea fi folosite in continuare in cele mai bune si mai sigure conditii. Deseurile periculoase obtinute ca urmare a procesului de decontaminare vor parcurge etapele firesti de preluare, ambalare, etichetare, transport autorizat, depozitare temporara si eliminare. Intrucat substantele acumulate nu sunt biodegradabile si nu pot fie eliberate pur si simplu in natura, in urma procesului de curatare, este necesara transportarea in spatii amenajate special pentru a putea fi eliminate in mod corespunzator. Preturile sunt negociabile in functie de calitatea si durata serviciilor.

Societatea ofera servicii de curatare rezervoare de produse petroliere, curatare cisterne, decantoare, curatare separatoare de grasimi pentru transportul deseurilor lichide si decontaminarea solului infestat cu hidrocarburi. Flomir Prest urmareste protejarea mediului inconjurator si ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie ele umede sau uscate, fiind specializata in colectarea de uleiuri uzate, slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. In plus, transportul deseurilor este oferit tot de catre firma, care utilizeaza recipiente speciale de stocare. Problema decontaminarii solurilor reprezinta una dintre activitatile complexe din domeniul protectiei mediului intrucat infestarea cu combustibil a solului poate avea urmari grave, in special daca portiunea este una intinsa.

Serviciile oferite de companie sunt executate cu promptitudine si eficienta, pentru a solutiona problema intr-un mod rapid. Operatiunile de spalare a cisternelor, pieselor si rezervoarelor componente este una dintre conditiile esentiale pentru ca acestea sa functioneze optim. Pentru informatii suplimentare despre serviciile oferite de companie, nu ezita sa contactezi echipa companiei Flomir Prest. Ai grija de natura si de mediul inconjurator si solicita serviciile de decontaminare a rezervoarelor de combustibil Flomir Prest.

Datele de contact ale companiei Flomir Prest

Adresa firmei: Str. Baraoltului nr. 11, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0724 562 380

Email: flomirprest@yahoo.com

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se