articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Flomir Prest, colecteaza eficient orice uleiuri

Flomir Prest, colecteaza eficient orice uleiuri

🕔22.Oct 2013

In societatea zilelor noastre, cele mai des intalnite forme de poluare sunt: poluarea apei, poluarea solului, poluarea aerului (atmosferica). Aceste elemente de baza vietii omenesti se pare ca sunt si cele mai afectate de actiunile iresponsabile ale fiintei omenesti. Principala cauza a acestor poluari este reprezentata de seria interminabila de uleiuri uzate care, in mod inconstient, ajung in natura fara ca cei responsabili sa constientizeze pericolele ulterioare. O firma care lupta impotriva acestor poluari prin serviciile de colectare a uleiurilor uzate pe care le ofera este Flomir Prest din Ploiesti.

Firma din judetul Prahova beneficiaza de autorizatii in gestionarea deseurilor, oferind clientilor sai servicii de colectare pentru uleiuri uzate, provenite dintr-o gama variata de industrii. Indiferent ca vorbim de industria auto sau constructoare de masini, industria chimica, agricultura sau industria alimentara, uleiurile rezultate din aceste domenii de activitate sunt la fel de periculoase pentru mediu inconjurator si pentru sanatatea noastra de toate zilele. Pentru ca nu sunt biodegradabile, colectarea lor intr-un mod corespunzator este esentiala. Mai mult, ministerele responsabile cu protectia mediului au elaborat legi destul de dure care pedepsesc firmele care nu respecta conditiile de mediu in reciclarea uleiurilor.

Astfel, indiferent ca vorbim de un atelier auto, unde uleiurile provenite de la masini in urma service-urilor sunt in cantitati destul de mari, sau de un fast-food, unde de asemenea rezulta cantitati impresionante de uleiuri uzate din procesul de prajire, contactare unei firme specializate in colectarea acestora, precum Flomir Prest, este o garantie a calitatii si a asigurarii ca totul decurge conform legilor in vigoare.

In lipsa colectarii acestor uzate, acestea ar putea ajunge extrem de rapid in reteaua de canalizare, careia i-ar provoca probleme de intretinere si in final, in apele raurilor si implicit in apa oceanelor, pe care le-ar polua. Marile aglomerari urbane dispun de statii sofisticar de epurare, insa cand vine vorba de uleiuri, acestea nu reusesc sa elimine nici macar jumatate din produsii continuti in componenta acestora. Rezulta astfel o grava problema de mediu, care cu greu va putea sa fie neutralizata.

Deseurile de ulei si grasimi vegetale sint reciclabile, insa din pacate majoritatea acestora ajung in sistemul de canalizare si hrana animalelor, ceea ce este cu desavarsire interzis prin lege in U.E.. Eliminarea acestor efecte nefavorabile este posibila daca aceste deseuri sint colectate, tratate, filtrate si reintroduse in circuitul economic sub alta forma. In serviciul de colectare al uleiurilor uzate, compania Flomir Prest dispune de echipamente si utilaje specifice acestei operatiuni, raspunzand prompt oricarei solicitari venita in acest sens.

Asadar, cand sunteți constienti de poluarea pe care o poate face uleiul uzat si de faptul ca o multime de fiinte umane sau vietuitoare ale naturii vor muri, faceti primul pas si apelati la serviciile profesionistilor in protectia mediului de la Flomir Prest.

Din gama extinsa de servicii oferite de catre Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi. De asemenea, compania din judetul Prahova, asigura transportul deseurilor prin recipiente speciale de stocare.

Date de contact:

Str. Baraoltului nr. 11, Ploiești, Prahova

Telefon: 0724 56 23 80

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin