articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Firma Weekend te protejeaza si in weekend!

Firma Weekend te protejeaza si in weekend!

🕔03.Feb 2014

Vrei sa-ti construiesti un semineu? Nu uita, pentru etansarea usii de la semineu ai nevoie de un snur termorezistent realizat din fibra de sticla si care poate fi folosit fara nici un pericol la temperaturi uzuale, de maxim 500 grade Celsius.

Firma Weekend din Sfantu Gheorghe iti pune la dispozitie snururi termorezistente la diametre si lungimi diferite, in functie de nevoile tale.

Ce sunt semineele?

In functie de combustibilul folosit, semineele se impart in doua grupe:

– seminee pe gaze;
– seminee pe lemne.

Semineele pe gaze pot folosi gaz de la retea sau butan. Pentru a instala un semineu ai nevoie de un cos de evacuare al gazelor arse. La semineele pe gaze, daca peretele pe care este instalat semineul da afara, se poate instala un focar cu tiraj fortat, care nu necesita cos de fum.

La semineele care functioneaza cu lemn, cosul de fum este foarte important. Semineul pe lemne poate fi cu foc deschis sau cu arzator din fonta sau din otel. La semineele cu foc deschis exista un raport intre deschiderea semineului, diametrul cosului si inaltimea lui.

Semineele cu focar din fonta sau otel sunt o solutie mai buna si mai sigura pentru un semineu. Focarele pot asigura incalzirea unei incaperi in functie de puterea lor exprimata in Kw. Un semineu poate incalzi cu succes o locuinta.

De ce sunt cele mai bune solutii semineele cu focar inchis?

Semineele cu focarele inchise iti confera siguranta si un mediu controlat pentru flacara, avand si o eficienta foarte buna. Desi se spune ca semineele cu focar deschis sunt mai frumoase, de fapt cele cu focar inchis asigura o flacara corespunzatoare, placuta vederii. In consecinta, focarele inchise sunt mai comod de folosit, mai sigure si mai frumoase.

Pentru etansarea usilor de la seminee ai nevoie si de snururi termorezistente, care pot fi realizate din fibra de sticla. Aceste snururi pot fi folosite fara nici un pericol si la temperaturi uzuale de maxim 500 grade Celsius.

Firma Weekend din Sfantu Gheorghe iti pune la dispozitie mai multe diametre si lungimi ale acestor snururi termorezistente. Snurul termorezistent este impletit si confectionat la diametre de 4, 6, 8, 10, 12, 14 si 16 mm, pentru cele late, sau cu diametru de 20 mm, pentru cele patrate. Aceste snururi se folosesc la etansarea usilor semineelor, dar si la cele de la centrale termice si focare. La cererea ta, iti pot fi livrate in role de cate 100 de metri lungime sau la orice alta dimensiune solicitata.

Firma Weekend este un important distribuitor in domeniul materialelor termorezistente destinate sobelor si semineelor si iti ofera tot timpul conditii satisfacatoare de livrare si calitate la parametrii promisi. Snurul termorezistent comercializat de catre firma Weekend ofera o etansare pentru timp indelungat si rezista la solicitarile de temperatura specifice acestor instalatii de incalzire. Snururile sunt realizate din fibra de sticla,material netoxic, ceea ce inseamna ca nu dauneaza mediului.

Apeland la produsele firmei Weekend din Sfantu Gheorghe vei avea garantia calitatii si a unor articole realizate din materiale rezistente si nontoxice. Colaborarea ta cu firma covasneana nu va putea sa fie decat un real succes, lucru ce duce la satisfactie de ambele parti!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un snur termorezistent Weekend. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Weekend? Suna la numarul 0723-180.090 si 0726-306.179 sau trimite un e-mail pe adresa office@weekendsrl.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare