articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

🕔16.Feb 2016

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil din tara este sa-i ajute pe clienti sa treaca, cu succes peste problemele ce le consuma timp si resurse, utilizand in acest scop experienta si cunostintele acumulate cu respectarea in totalitate a legislatia in vigoare.

Valorile respectate de firmele de contabilitate sunt definitorii in relatiile pe care le au cu orice client si dintre acestea, cele mai importante sunt:

  • Profesionalismul;
  • Confidentialitatea;
  • Promptitudinea;
  • Comunicarea;

Firmele de contabilitate din Arad, respecta regulile deontologiei profesionale si garantand contractual pastrarea confidentialitatii informatiilor care sunt gestionate in relatia pe care o are firma de contabilitate cu clientul, in timpul colaborarii dar si dupa incetarea ei.

Cabinetele de contabilitate beneficiaza de echipe dinamice, proactive, profesioniste si implicate in procesul satisfacerii eficiente a nevoi economice ale firmelor a caror contabilitate o gestioneaza precum si a nevoilor financiare si fiscale, toate acestea orientate fiind catre succesul clientilor.

Indiferent de situatie, firmele ofera clientilor solutiile cele mai potrivite la problemele lor si intotdeauna sunt conectati la modificarile legislative care apar , mentionand implicatiile lor asupra companiilor- client.

Sistemul de lucru se bazeaza pe colaborarea directa cu orice client, diversitatea industriilor cu care se lucreaza zilnic, serviciile integrale si complete, precum si unicitatea pachetelor ce sunt oferite reprezinta doar cateva dintre motivele si argumentele cu care este sustinuta colaborarea dintre clienti si firmele de contabilitate.

Posibilitatea pe care o ofera firmele de contabilitate din Arad de a beneficia de serviciile lor intr-o relatie care e bazata pe eficienta, comunicare sigura si confidentiala ii determina pe clientii nostri sa opteze pentru o astfel de colaborare si pentru asigurarea succesului afacerii.

Operatiuni si inregistrari ale firmelor de contabilitate

Dintre responsabilitatile pe care le pot prelua firmele de contabilitate si care fac parte din oferta de pret fac parte numarul de operatiuni lunare, numarul de angajati, cifra de afaceri, domeniu de activitate, alte servicii dorite.

Dintre serviciile ce tin strict de contabilitate se pot numara urmatoarele evidente:

  • Contabilitate primara care presune contabilitatea registrului de casa, a notelor de intrare-receptie (nir-urile), intocmirea de deconturi de cheltuieli, intocmirea facturilor care trebuie sa fie emise de client (respectiv facturarea), intocmirea dispozitiilor de plata si incasarea la casierie, completarea registrului privind evidenta salariatilor, completarea de chitante, de cecuri, foi de varsamant, ordine de plata, intocmirea de state de plata si de pontaje.
  • Contabilitate de gestiune care presupune ca si servicii executate de firmele de contabilitate din Arad si nu numai, presupune evidenta global-valorica si cea cantitativ-valorica, elaborarea balantelor de verificare, intocmirea balantei analitice pentru stocuri, , a balantelor analitice;
  • intocmirea jurnalelor contabile care sunt prevazute de lege de genul registrului jurnal, a registrul inventar, ai al registrul Cartea Mare, evidenta analitica si sintetica a clientilor si al furnizorilor precum si evidenta mijloace fixe si calculul amortizarii.
  • Contabilitate financiara presupune intocmire dar si certificare situatiilor financiare, calculul impozitului pe veniturile microintreprinderii si al impozitului pe profit, dupa caz, dar si intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor conform termenelor legale, calculul impozitului pe dividende precum si intocmirea plus depunerea acestor declaratii.
Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine

Expert contabil Arad

Expert contabil Arad

Bine va gasim/regasim in cadrul site-ului nostru www.prcontrol.ro. Aici gasiti tot ce  aveti nevoie, inclusiv