articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fine Design Studio-Amenajari interioare. Pentru un camin de 5 stele!

Fine Design Studio-Amenajari interioare. Pentru un camin de 5 stele!

🕔07.Apr 2015

Simti ca propriul camin nu te mai reprezinta? ¨Acasa¨ s-a transformat intr-un spatiu banal si invechit? Ia atitudine si transforma-ti locuinta intr-un spatiu dedicat confortului si esteticii de mare clasa! Pentru asta nu trebuie sa ai cunostinte in domeniul amenajarilor interioare si nici sa faci investitii majore. Este suficient sa angajezi o echipa de designeri si sa fii martorul unei schimbari totale! Este atat de usor sa ai o locuinta inspirata din cele mai in voga reviste de specialitate!

Fine Design Studio se angajeaza sa-ti transforme complet locuinta. Pentru asta, are la dispozitie o echipa de specialisti capabili si cu viziune. Fine Design Studio iti pune la dispozitie servicii de amenajari interioare atat pentru spatii rezidentiale, birouri, cat si pentru spatii comerciale. Gratie echipei si experientei in domeniu, Fine Design Studio poate executa amenajari interioare pentru toate spatiile, indiferent de arhitectura sau dimensiuni. Cream armonie si dam valoare spatiilor de orice fel!

Echipa de designeri Fine Design Studio realizeaza amenajari interioare pentru case (noi sau vechi), pentru apartamente, garsoniere sau case de vacanta. Putem crea orice stil de amenajare, in functie de viziunea si exigentele clientilor.

Amenajari interioare – transforma o casa in acasa!

O data la cativa ani, fiecare dintre noi suntem tentati sa facem mici schimbari in casa. Fie alegem sa schimbam culoarea peretilor, sa cumparam un mobilier nou, fie sa mutam un tablou de pe un cui pe altul. Este oare suficient? Din pacate, nu. Pentru ca o schimbare sa fie vizibila, aceasta trebuie facuta de la A la Z. Si nu, nu te gandi la santiere in mijlocul livingului sau la pereti daramati. Alternativa este mult mai simpla: amenajari interioare prin intermediul firmelor de specialitate.

In amenajarile interioare conteaza armonia culorilor, a texturilor, a formelor dar si calitatea mobilierului, respectiv a decoratiunilor. Amenajarile interioare trebuie sa tina cont de dimensiunile si caracteristicile spatiului existent, dar si de preferintele clientilor. De asemenea, orice amenajare trebuie sa se inspire din stilul de viata al clientilor si din hobby-urile acestora.

Se poarta stilurile shabby chic, baroc, rustic, minimalist, glamour, clasic si mediteranean. La fel de in voga sunt si stilurile noi, personalizate. Dincolo de estetica, orice amenajare interioara trebuie sa fie practica si la indemana.

Astfel de amenajari interioare pot fi executate la cheie doar prin intermediul unui echipe de specialisti in designul interior. Investitia este minima, iar rezultatul este spectaculos!

Fine Design Studio – amenajari interioare all inclusiv

Este simplu: ne contactezi si impreuna vom stabili cum trebuie sa arate noua locuinta. Vom pune bazele proiectului impreuna. Comunicam excelent nu doar cu clientii nostri, ci si cu furnizorii de materiale (furnizori de materiale de finisaj, mobilier sau obiecte decorative).

Amenajarile interioare nu se limiteaza doar la amenajarea cu decoratiuni si mobilier; amenajarile interioare all inclusiv inseamna toata gama de finisaje (zugraveli, placare cu gresie si faianta, montare parchet, executare instalatii sanitare, montare de pereti din gips carton etc).

Fine Design Studio inseamna atentie pentru detalii si finisaje executate impecabil. Suntem la curent cu toate noutatile din domeniu, astfel ca putem garanta un rezultat pe masura asteptarilor. Lucrarile Fine Design Studio conving prin functionalitate dar si printr-un aspect extrem de atractiv (personalizat 100%). Iti oferim accesul la solutii inteligente de amenajare, adaptate oricaror spatii.

Pentru amenajari interioare, acceseaza www.logosidesigninterior.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare