articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Filtru apa dublu corp de la Shop-E install.ro – investeste in produse calitative!

Filtru apa dublu corp de la Shop-E install.ro – investeste in produse calitative!

🕔12.Dec 2016

In zilele noastre, interesul oamenilor pentru hrana si apa este tot mai mare. Toata lumea isi doreste sa bea o apa cat mai pura, astfel ca dispozitivele precum filtrele de apa sunt la mare cautare. Filtrele de apa au aparut pe piata abia in ultimul deceniu, acestea avand rolul de a imbunatati calitatea apei potabile. Desi multi consuma apa potabila imbuteliata, exista cazuri numeroase in care aceasta s-a dovedit a fi nociva pentru sanatatea omului. Astfel, cea mai potrivita solutie este achizitionarea unui filtru de apa care va garanta calitatea apei.

In cazul in care sunteti interesati de un magazin de unde puteti cumpara astfel de produse, Shop-Einstal.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de filtre. Astfel, puteti comanda filtru apa cu dubla filtrare, acesta fiind mult mai eficient. Acest filtru apa dublu corp este alcatuit dintr-o sita de nylon de 50 microni ce filtreaza nisipul, particulele in suspensie si sedimentele.

De asemenea, cartusul de carbune activ granulat de 10“ elimina clorul rezidual din apa in proportie de 80%, avand loc  o reactie catalitica. Astfel, sunt eliminate si pesticidele,substantele organice,nisipul,particule in suspensie etc. Insa, mai multe detalii va pot oferi chiar reprezentantii acestui magazin.

Filtru apa dublu corp – o alegere inteligenta!

Apa este esenta vietii, dat fiind ca organismul nostru este alacatuit in proportie de 72% din apa. Prin urmare, este foarte important sa bem cei 2 l de apa zilnic, insa mai important de atat este sa avem grija ca apa pe care o bem sa fie cu adevarat potabila.  Dupa cum bine stiati, societatea moderna apeleaza la diverse metode pentru a purifica apa. In general, apa de la robinet este filtrata si curatata inainte de a ajunge la consumatori,  clorinarea fiind prcesul la care se apeleaza in cadrul tarii noastre.

Cu toate acestea, clorinarea  nu inseamna insa ca putem bea apa de la robinet fara sa ne mai facem griji, intrucat procedeul folosit nu este intocmai sanatos, mai ales pe termen lung. Pot sa apara probleme de sanatategrave, motiv pentru care  care este bine sa utilizam un  filtru apa dublu corp, care va avea grija ca apa pe care o bem sa fie exact ceea ce are nevoie organismul nostru.

Desigur, rugina si depuneri de pe reteaua de distributie a apei poate contribui la o apa potabila plina de impuritati nocive.  In cele din urma, mai exista si optiunea apei imbuteliate. Cu toate acestea,  din cauza compusilor chimici eliminati de bidoanele PET/PETE la temperaturi inalte, apa imbuteliata se dovedeste a fi nociva.

Comanda cu incredere un filtru apa dublu corp!

Apa de la robinet miroase a clor si nu poate fi bauta? Apa imbuteliata este prea scumpa si nu aveti incredere in firmele distribuitoare? Inseamna ca trebuie sa apelati la un filtru apa dublu corp, care sa va scape de grija apei potabile. Acesta purifica si retine toate impuritatile din apa, oferind siguranta pe termen lung. Descopera mai multe detalii pe www.shop-einstal.ro!