articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Filtre ceramice de calitate, la preturi promotionale oferite de Nefatec

Filtre ceramice de calitate, la preturi promotionale oferite de Nefatec

🕔10.Oct 2013

Diferitele procese de prelucrare, montare sau turnare ce tin de domeniul industrial necesita de cele mai multe ori utilizarea unor filtre speciale. Aceste filtre vin cu numeroase avantaje ce vor ajuta la cresterea performantelor si calitatii produsului finit ceea ce inseamna ca daca si dumneavoastra aveti nevoie de astfel de produse, trebuie sa achizitionati doar filtre a caror calitate poate fi asigurata de catre furnizor. Filtrele ceramice sunt filtrele cele mai utilizate in industrie, de aceea, in continuare vom insista asupra lor.

In general, filtrele sunt oferite de furnizori de specialitate ce comercializeaza solutii tehnice proprii sau produse de import ce poarta branduri renumite in domeniul industrial. Desigur, inainte de a cumpara un volum de astfel de produse trebuie sa va documentati temeinic pentru a va asigura ca alegeti cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania. Pentru cei ce pun calitatea pe primul loc, va recomandam serviciile companiei Nefatec.

Nefatec va ofera filtre ceramice marca Drache, lider mondial in tehnologia filtrarii. Asadar, aveti din start dovada calitatii filtrelor alese, evitand astfel situatiile neplacute in care concluzionati ca investitia facuta nu este una justificata. In principiu, filtrele ceramice sunt potrivite pentru turnarea in nisip sau in forme permanente, pentru piese de automotive turnate in masa, precum si pentru piese individuale generale turnate. Printre avantajele introduse de filtrele ceramice amintim si eliminarea incluziunilor solide, cum sunt oxizii sau produsele de reactie rezultate in procesul tehnologic de aliere, precum si calmarea curgerii metalului.

De aceea, formele obtinute vor fi mult mai omogene, mai putini oxizi formandu-se in interior. Filtrele ceramice au o rezistenta superioara, iar densitatea lor este mai mica decat cea a aluminiului lichid. Prin urmare, sistemele de guri de scurgere ce includ filtrul uzat pot fi retopite, iar filtrele vor iesi la suprafata si vor fi indepartate impreuna cu zgura formata in cuptor. Toate aceste aspecte se aplica pentru filtrele ceramice comercializate de compania Nefatec.

Nefatec are ca activitate principala vanzarea de produse ce ajuta mediul inconjurator. Compania va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de alarma pentru separatoarele de ulei, grasimi sau hidrocarburi, dispozitive pentru detectarea ghetii pe palele turbinelor eoliene, sisteme de alarma pentru fosele septice, statii combustibil, comutatoare de nivel si echipamente de masurarea a nivelului. Mai mult, pentru cei ce se orienteaza catre filtre, in aceasta categorie gasim filtre pentru aluminiu, fonta si otel, cutii pentru filtre, simulare de turnare, acoperiri antiaderenta, bucse din ceramica si oale de mentinere si transport aluminiu.

Filtrele ceramice Nefatec pot fi comandate cu usurinta, reprezentantii firmei fiind la dispozitia dumneavoastra in orice moment (puteti contacta un reprezentat al companiei utilizand datele de contact de mai jos). Dar, in cazul in care doriti sa va documentati sau sa aflati mai multe detalii referitoare la activitatea depusa de personalul Nefatec, puteti oricand sa accesati platforma online a firmei. Acolo puteti regasi lista completa a produselor si serviciilor oferite precum si alte informatii importante referitoare la acestea.

Nefatec, contact:

Ing. Barbarasa Adrian Catalin
Tel/fax: 0040 351 44 88 08
Mob: 0040 746 50 45 08
adrian.barbarasa@nefatec.ro

Export Manager
Pasi Hautamäki
Tel. +358-29 006 6004
GSM +358-40 703 0686
pasi.hautamaki@labkotec.fi

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca