articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ferestre case pasive – solutii moderne de economisire

Ferestre case pasive – solutii moderne de economisire

🕔19.Jan 2017

Ferestre case pasive sau mai exact ferestrele care sunt certificate pentru case pasive ofera solutii excelente de izolare termica. Aceasta inseamna, dupa cum bine stim cu totii, o economisire la facturile de incalzire. Deci nu e deloc gresit sa spunem ca ferestrele pentru case pasive sunt de fapt o modalitate de economisire pe termen lung pentru orice constructie: www.ferestrezedra.ro.

Casa pasiva si ferestre case pasive

Casa pasiva este un succesor al casei cu un consum redus de energie. Tot mai multi experti in domeniu considera ca aceasta este de fapt locuinta viitorului. O astfel de locuinta poate sa functioneze fara incalzire. O casa pasiva va avea caldura asigurata de caldura de la soare si din sol, de asemenea de caldura celor care o folosesc, si de cea de la aparatele de uz casnic. Acest lucru va insemna bineinteles ca va fi nevoie de o foarte buna izolare a peretilor, a acoperisului, a ferestrelor, etc.

Asadar, iata unde intrevine deci notiunea de ferestre case pasive, care sunt special realizate pentru a fi extrem de bune izolatoare. Cu ajutorul unor astfel de ferestre se va reduce consumul de energie semnificativ, cu pana si 85 de procente. Costurile de incalzire scad semnificativ si astfel pe termen lung investitia facuta va fi clar una extrem de inteligenta: www.ferestrezedra.ro. Casele pasive sunt si foarte ecologice, intrucat materiile prime consumate pentru intretinerea lor sunt reduse si ele cantitativ.

Alte detalii despre ferestre case pasive

Astfel de ferestre case pasive nu sunt diferite fata de altele din punct de vedere al intretinerii lor de pilda si din alte aspecte. Ele sunt usor de curatat, nu va trebui sa depuneti nici un efort suplimentar.

Ferestrele pentru case pasive reduc zgomotul de asemenea, sunt durabile in timp. Fiindca pot sa aiba anumite componente in plus cum sunt penele izolatoare sau geamul termopane sau tripan cu gaz inert sau adancimea constructiva si asa mai departe, montarea lor va lua ceva mai mult timp. Aveti clar nevoie de ajutorul expertilor in domeniu. Il veti regasi la www.ferestrezedra.ro.

In materie de culori si de forme, veti regasi o gama vasta din acestea. Ferestrele pentru case pasive sunt excelente si cand vine vorba de impiedicarea sau de protectia impotriva intrarilor prin efractie. Majoritatea intrarilor prin efractie se produc pe la geam sau la balcon, astfel ca e important ca si ferestrele sa fie unele potrivite.

Ferestrele pentru case pasive sunt foarte bune si cand vine vorba de protectie impotriva zgomotelor. Astfel, daca de pilda locuiti in zone aglomerate sau in zone in care zgomotele din exterior sunt frecvente, astfel de ferestre ajuta foarte mult. Este mult favorizata cu aceste ferestre si aerisirea si impiedicarea condensului, care de regula poate sa puna probleme foarte serioase de la caz la caz.

Casele pasive fac parte din categoria unor cladiri de energie redusa, astfel ca este clar nevoie de ferestre corespunzatoare pentru acestea. Alegeti forma dorita si culoarea dorita de ferestre case pasive la www.ferestrezedra.ro si bucurati-va de un comfort maxim.