articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fatum Grup Timisoara – nr. 1 in sanatatea si securitatea muncii!

Fatum Grup Timisoara – nr. 1 in sanatatea si securitatea muncii!

🕔20.Aug 2013

Nu stii cu ce firma sa colaborezi pentru a avea parte de diverse servicii specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca?

Iti doresti sa le oferi angajatilor tai diferite  cursuri de specializare si formare profesionala?

Ai nevoie de un partener de incredere pentru situatii de urgenta, dar si pentru realizarea unor documentatii ori instruiri de personal?

Compania Fatum Grup din Timisoara este in acest caz cea mai buna alegere pe care o poti face!

Avand sase ani de experienta in domeniu, firma timisoreana s-a detasat de restul firmelor similare de pe piata romaneasca a afacerilor, calitatea serviciilor oferite partenerilor de afaceri fiind atuu-ul acesteia.

Compania Fatum Grup din Timisoara este partenerul mereu la dispozitia ta, oferindu-ti servicii de calitate superioara, pentru care detine toate competentele in domeniu.

Fatum Grup din Timisoara s-a remarcat deseori in ultimii ani prin numeroasele rezultate remarcabile obtinute in diverse actiuni de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, in cadrul relatiilor avute cu partenerii sai de afaceri.

Firma lucreaza numai cu personal de specialitate, bine pregatit in domeniu, acesta fiind mereu la curent cu ultimele noutati in sfera protectiei muncii. Apeland la Fatum Grup din Timisoara ai garantia unor servicii profesionale in domeniul activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, in situatiile de urgenta, dar si in relatiile de munca diverse.

Profesionistii Fatum Grup se preocupa permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor, un accent deosebit fiind pus  pe schimburile de experienta ce se realizeaza periodic cu diferite organizatii de profil din intreaga tara.

Companiei Fatum Grup din Timisoara s-a remarcat de-a lungul anilor prin calitatea serviciilor oferite numerosilor parteneri de afaceri, printre acestia aflandu-se companii renumite din Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Sibiu si Targu Mures.

Firma are avizul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse – prin intermediul Comisiei de abilitare a serviciilor externe de prevenire, protectie si avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ea detinand si toate competentele necesare pentru a presta diverse servicii pe linia Situatiilor de Urgenta.

Fatum Grup din Timisoara are pentru tine oricand si diferite servicii de instruire a personalului, in cadrul Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM), acestea constand in principal in efectuarea instructajelor periodice si generale de protectia muncii, diferentiate de tipul de afacere a clientului:

  • Intocmirea si completarea fiselor de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca, pentru fiecare angajat in parte
  • Instruirea propriu-zisa, ce se realizeaza foarte dinamic, prin intermediul proiectilor video, dar si al prezentarilor menite sa le atraga atentia si sa ii informeze pe cursanti
  • Exercitii practice diverse
  • Organizarea eficienta a activitatilor la locul de munca
  • Cresterea constientizarii personalului cu privire la importanta sigurantei la locul de munca si a propriei sanatati fizice si mentale

Serviciile de securitate si sanatate in munca pe care le gasesti in oferta companiei Fatum Grup din Timisoara implica in acelasi timp si realizarea manualului SSM, document ce prezinta politica si obiectivele organizatiei referitoare la sanatatea si securitatea in munca.

Manualul SSM descrie elementele propriului sistem de management al securitatii si sanatatii in munca, acesta implicand:

  • Intocmirea Instructiunilor Proprii de Securitate si Sanatate in Munca – documente ce se elaboreaza in baza procedurilor tehnice de executie si a legislatiei in vigoare
  • Intocmirea Instructiunilor specifice de Securitate si Sanatate in Munca – documente ce sunt  elaborate in baza instructiunilor de lucru si a conditiilor specifice de executie.
  • Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala
  • Realizarea de tematici specifice de instruire pe linie de Securitate si Sanatate in Munca, tinandu-se cont de profilul societatii vizate
  • Realizarea planului de prevenire si protectie

Si daca esti interesat, compania Fatum Grup din Timisoara mai poate realiza pentru tine si diverse documentatii complete pentru crearea si implementarea Sistemului de Management al Securitatii si Sanatatii in Munca pentru reducerea si evitarea accidentelor.

Pentru servicii profesionale, oferite de un specialist in domeniu, alge colaborarea cu firma Fatum Grup din Timisoara!

Fatum Grup – nr. 1 in sanatatea si securitatea muncii!

Contact:

Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Vanatorilor nr. 33
Telefon: 0256 487 773
0730 123 033
0722 241 920
Fax: 0256 487 773

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in