articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Fatade ventilate de calitate, doar de la Arcom Glass

Fatade ventilate de calitate, doar de la Arcom Glass

🕔06.Jan 2016

Pentru un decor cat mai frumos, dar care sa reziste si o perioada indelungata, firma Arcom Glass iti vine in ajutor cu o oferta buna la fatade ventilate. Pretul de achizitionare este avantajos. Pentru mai multe detalii ia legatura cu reprezentantii firmei mentionate.

Fatade ventilate – Informatii pentru clienti

Calitate si pret bun! Acestea sunt doua dintre avantajele pe care le vei avea daca vei da comanda de fatade ventilate din oferta firmei Arcom Glass. In functie de ce anume ai nevoie, poti comanda: fatade ventilate, fatade cu placi metalice, fatade placate cu HPL, fatade placate cu aluminiu compozit si fatade cu teracota. Pentru a face alegerea cea mai buna, solicita consultanta de specialitate de la angajatii Arcom Glass. Datorita faptului ca au experienta in domeniu si cunostintele necesare, iti vor furniza informatiile utile.

La ce folosesc aceste fatade ventilate? Ei bine, ele sunt utilizate pentru a conferi un aspect modern si atractiv unei cladiri. Montarea dureaza putin si se face foarte usor, dar e bine sa ceri ajutor specialistilor in constructii.

Iata cateva motive pentru care sa cumperi si tu fatade ventilate din oferta Arcom Glass:

– produsul nu crapa si nici nu pocneste daca se produce vreun cutremur mai puternic;

– fatadele sunt flexibile, astfel ca se pot monta fara sa intervina vreun incident neplacut;

– nu e nici o problema daca locuiesti in apropierea unei zone foarte aglomerate, intrucat fatalele au rezistenta sporita la vibratii. Chiar daca tramvaiul trece foarte des sau camioanele de tonaj greu cara materiale la cladirea care se construiesti langa tine, aceste fatade ventilate rezista foarte bine.

Indiferent de alegere, cere mai multe informatii despre produsele din oferta de la reprezentantii firmei Arcom Glass!

Arcom Glass – Furnizor de fatade ventilate

Compania Arcom Glass isi desfasoara activitatea in domeniul proiectarii si productiei de tamplarie de aluminiu, de aproximativ 21 de ani. Din oferta poti cumpara: usi automate, fatade ventilate, fatade placate, fatade spider, vitraje structurale, luminatoare, dar si multe alte produse.

Alege Arcom Glass! Iata cateva motive care sigur te vor convinge:

– compania pune accent pe performanta si inovatie, investind in mod constant in productie si angajati;

– oferta de servicii si produse este competitiva;

– orice produs si orice serviciu din oferta respecta absolut toate standardele de calitate, acesta fiind un motiv pentru care firma se afla in topul national al companiilor de profil;

– angajatii au pregatire in domeniu si experienta, astfel ca iti pot furniza informatiile de care ai nevoie, facand fata cu succes oricaror provocari venite din partea clientilor;

– nu este pusa in pericol viata nimanui, intrucat se respecta toate standardele privind siguranta si sanatatea.

Alege inteligent! Comanda fatade ventilate din oferta Arcom Glass si bucura-te de calitate la un pret foarte avantajos. Cladirea ta va arata mult mai bine dupa ce expertii vor monta fatadele. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon mentionat mai jos.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Tulnici, nr. 10, bloc 40, scara 2, ap. 58, Sector 4

Telefon: 0722.348.238