articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Farmacia Rodia – expertul sanatatii tale

Farmacia Rodia – expertul sanatatii tale

🕔06.Oct 2013

Acum ca se apropie iarna cu pasi inceti, dar siguri, ti-e groaza numai gandindu-te ca vin gripele sezoniere, racelile, durerile de gat, frisoanele sau alte asemenea boli specifice iernii? Nu-ti place sa dai pe la medici sau pe la farmacii, insa iarna nu ai incotro caci, desi esti o persoana rezistenta la boala, macar o data pe sezon tot te prinde si pe tine un mic guturai. Cum te tratezi? Ce retete minune pastrezi in carnetelul tau de pe vremea bunicii, astfel incat sa alungi raceala in doi timp si trei miscari? Sau tu nu esti adeptul tratamentelor naturiste, ci preferi sa mergi constiincios la farmacie si sa-ti dea cei de acolo remediile necesare?

Dar ce te faci daca te ia o gripa serioasa cu frisoane si tot tacamul? Trebuie sa mergi mai intai pe la medicul de familie, iar acesta iti va face o prescriptie medicala, o foaie lunga cat o zi de post. De unde mergi sa-ti cumperi apoi toate medicamentele prescrise? In mod normal ar trebui sa mergi la o farmacie, care are laborator propriu, deoarece o serie de preparate farmaceutice de pe lista domnului doctor nu se gasesc pur si simplu la vanzare in farmacii, ci trebuie preparate pe loc.

Daca esti din Oradea iti recomandam o farmacie de incredere, Farmacia Rodia. Care este adresa acesteia? Strada Doinei, dar si bulevardul Stefan cel Mare, deoarece in Oradea gasesti doua puncte de lucru ale farmaciei. De asemenea, localitatile Alesd, Batar si Arpase sunt si ele fericitele posesoare ale unei Farmacii Rodia.

Fa si tu o vizita Farmaciei Rodia, iar personalul calificat si amabil te va cuceri pe loc!

Preparate farmaceutice de calitate, numai de la Farmacia Rodia

Nimeni nu merge de buna voie pe la medici si cu atat mai putin nu merge de nebun sa-si cumpere diverse medicamente si preparate farmaceutice din farmacii. Toate acestea se dau pe reteta, direct de la medicul de familie in cazul in care a aparut boala.

Din pacate, nimeni nu scapa, la un moment dat, de boala, fie ca este vorba despre o mica raceala sau despre ceva mult mai grav. Indiferent de gravitate, este important sa ai un medic bun, care sa-ti faca o consultatie buna, sa te trimita la analize si apoi sa-ti prescrie si medicamentele potrivite.

Dar, la fel de importanta este si farmacia de unde achizitionezi toate aceste produse. Ba chiar este esential sa te orientezi dupa o farmacie care are si laborator farmaceutic, astfel incat, la nevoie, sa-ti faca pe loc anumite preparate farmaceutice pe care ti le-a recomandat doctorul tau de familie.

Farmacia Rodia, farmacia sanatatii tale

In Oradea poti sa apelezi cu incredere la Farmacia Rodia. Aceasta are laborator propriu, iar prescriptiile medicului tau de familie vor fi respectate intocmai.

Farmacistii de la Rodia au pregatirea necesara si pot face fata oricarei situatii ivite, poti fi sigur de acest aspect. La Rodia farmacistii au studii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere solutii viabile pentru orice afectiune, dar si pentru aspecte legate de infrumusetare.

Toate medicamentele si preparatele care se obtin in laboratoarele Rodia sunt testate, dar si avizate conform legislatiei in vigoare.

Daca ai nevoie de preparate farmaceutice, ia legatura cu Farmacia Rodia. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0259-422.505 sau trimite un e-mail pe adresa rodia1@rodiabh.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre dezinfectie.

Similar Articles
Pentru o gama variata de comprese nesterile, apeleaza cu incredre la Hufmed!

Pentru o gama variata de comprese nesterile, apeleaza cu incredre la Hufmed!

  Indiferent ca este vorda de o simpla julitura sau o rana mai grava, acestea trebuie

Farmacia naturii, produse naturiste potenta

Farmacia naturii, produse naturiste potenta

  Natura este cea mai buna farmacie, oferind plante si fructe care au proprietati magice pentru

Alcoolteste moderne de la Hoba Ecologic Air System

Alcoolteste moderne de la Hoba Ecologic Air System

Hoba Ecologic Air System furnizeaza diverse modele de alcoolteste. Acestea furnizeaza informatii despre alcoolemia unei

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Toata lumea stie sau ar trebui sa stie cat de importanta este demachierea. De aceasta