articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Facility Distrib – Utilitatea schimbatoarelor de caldura!

Facility Distrib – Utilitatea schimbatoarelor de caldura!

🕔28.Nov 2013

Pentru performanta crescuta in racirea si incalzirea lichidelor alimentare, Facility Distrib aduce cele mai cunoscute marci de schimbatoare de caldura in tara. Facility Distrib este unul dintre principalii comercianti de schimbatoare de caldura pentru industria de productie alimentara din Romania. Acestea se utilizeaza fie pentru refrigerarea lichidelor si produselor alimentare, fie la procesarea grasimilor si uleiurilor si altor lichide alimentare. Un schimbator de caldura este acel echipament de transfer termic, care transmite caldura de la un mediu la altul. Transmiterea caldurii intre cele doua medii se poate face printr-un perete solid, care le separa, sau se poate face prin amestecarea mediilor.

Schimbatoarele de caldura cu placi sunt alcatuite dintr-un set de placi individuale montate intr-un cadru metalic de sustinere si stranse cu buloane. Fiecare pereche de placi alaturate formeaza un canal de curgere pentru ca in doua canale adiacente sensul de curgere al celor doua fluide sa fie intotdeauna in contracurent. Placile sunt executate din foi metalice subtiri, din oteluri inoxidabile. Pentru marirea rigiditatii si pentru imbunatatirea transferului termic, placile sunt prevazute cu ondulatii realizate prin presare. Acest tip de schimbatoare sunt compacte, la un volum dat ofera o suprafata de schimb de caldura mare. Suprafata de schimb de caldura poate fi marita sau micsorata conform necesitatilor, adaugand sau scotand placi. Schimbatoarele de caldura cu placi au costuri de fabricatie reduse si sunt usor de curatat. Schimbatoarele de caldura comercializate de Facility Distrib sunt realizate din inox si alcatuite din seturi de placi montate pe cadre de sustinere, iar apoi stranse cu buloane. Placile sunt etanse intre ele, astfel ca agentii termici nu au cum sa interfereze. Tipurile constructive ale schimbatoarelor comercializate sunt diverse, nu doar pe baza de placi, ci si brazate. Se folosesc in medii de apa-apa, apa-abur si alte medii. Performantele schimbatoarelor sunt date de randamentul lor ridicat, in raport cu dimensiunile reduse de gabarit. Un alt avantaj al acestor produse este acela ca se pot curata foarte usor, dezasambland/asambland placile componente. Utilizarea de schimbatoare de caldura in industria alimentara sta la baza unor costuri mai reduse si a unei igiene perfecte.

Facility Distrib, infiintata in Bacau, este un furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Aceste echipamente confera posibilitatea de a creste performanta concomitent cu reducerea costurilor de intretinere. Facility Distrib comercializeaza produse utilizate in procesul de productie: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control si altele. Alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmata de produse de transmisie a puterii, ulei si vaselina, echipamente de aer si hidraulica, scule si produse de intretinere, etc. Raportul calitate-pret al produselor oferite este unul avantajos.

Pentru caracteristici tehnice si pentru alte informatii despre schimbatoarele de caldura, contacteaza echipa Facility Distrib. Reprezentantii firmei iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa alegi produsele potrivite, raspunzand prompt la orice cerere. Utilizeaza schimbatoarele de caldura cu placi oferite de Facility Distrib pentru rezultatele bune obtinute in racirea si incalzirea produselor alimentare.

Datele de contact ale firmei Facility Distrib

Adresa firmei: Str. Gh. Donici, Nr. 1, Bacau

Telefon: 0371 159 978

Email: office@facilitydistrib.ro

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,