articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Facility Distrib: Rulmenti liniari pentru intrebuintare industriala sau personala

Facility Distrib: Rulmenti liniari pentru intrebuintare industriala sau personala

🕔15.Nov 2013

Rulmentii de diferite tipuri sunt utili aproape in orice domeniu de activitate. Aceste produse intra in componenta oricaror dispozitive sau chiar produse in care se executa o miscare de orice natura. Utilitatea rulmentilor este insa crescuta mai ales in domeniul industrial, domeniu in care se realizeaza diverse produse, structuri sau platfome in componenta carora sunt necesari si rulmentii. Desigur avand in vedere cele expuse, rulmentii pot fi utili si pentru utilizare personala, fie pentru realizarea unor proiecte fie pentru aplicatii de tip hobby.

In cazul in care doriti sa achizitionati rulmenti de calitate la preturi accesibile, compania Facility Distrib poate fi partenerul dumneavoastra de incredere. Printre rulmentii oferiti de aceasta firma se numara si cei liniari (denumiti si bucse cu bile). Astfel, Facility Distrib ofera o gama diversificate de rulmenti liniari cu diametre interioare cuprinse intre 4, 60 mm si nu numai. Rulmentii sunt fara joc, de calitate ridicata, pentru uz industrial sau pentru aplicatii personale ceea ce inseamna ca pot fi comandati atat de catre persoane fizice cat si de catre persoane juridice.

Facility Distrib este in principiu un furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Firma isi are sediul in Bacau, acesta fiind si punctual principal de distributie al produselor comandate de clientii companiei. In activitatea sa colaboreaza strans cu Indis, companie cu care imparte echipamentele si consumabilele pe zone de distributie.

Facility Distrib detine parteneriate importante cu numerosi reprezentanti din industria romana, personalul Facility Distrib cautand in prezent sa stabileasca colaborari de lunga durata bazate pe incredere si repsect reciproc cu noi clienti ce isi doresc preturi reduse fara rabat de la calitate. Dupa cum am mentionat, compania se adreseaza in special domeniului industrial si alimentar oferind echipamente si solutii tehnice si tehnologice specifice acestor domenii de activitate.

In ceea ce priveste rulmentii liniari, acestia indeplinesc toate standardele unui uz indelungat si in deplina siguranta. Facility Distrib comercializeaza o gama diversificata de rulmenti liniari, cei interesati putand alege produsul dorit in functie de dimensiuni, si alte caracteristici tehnice. In cazul in care nu o sa gasiti rulmentii pe care ii cautati, atunci puteti apela la serviciile de specialitate oferite de Facility Distrib pentru a comanda produsul de care aveti nevoie. In cel mai scurt timp posibil inginerii companiei se vor asigura ca solicitarea pe care ati efectuat-o este rezolvata.

Pentru a beneficia de aceste servicii, sau pentru a solicita ajutor de specialitate in domeniul ingineriei sau in domeniul alimentar, personalul experimentat si calificat Facility Distrib este la dispozitia dumneavoastra. Reprezentantii companiei va pot ghida in alegerea celor mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra, beneficiind astfel de cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania.

Pentru a comanda rulmentii liniari Facility Distrib nu trebuie decat fie sa accesati platforma online a firmei, fie sa utilizati datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol. Toate detaliile suplimentare de care aveti nevoie sunt oferite de persoanele abilitate din cadrul Facility Distrib.

Facility Distrib, date de contact

SEDIU: FACILITY DISTRIB – BACAU
BACAU, Str. GH. DONICI , Nr. 1 BIS
Fax:
0040-334.405.580
Telefon:
0040-371.159.978
E-mail:
office@facilitydistrib.ro

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau