articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Evita incendiile folosind hidrantii de apa Industrial Cruman!

Evita incendiile folosind hidrantii de apa Industrial Cruman!

🕔16.Oct 2013

Incendiile reprezinta unul dintre cele mai mari dezastre ce se pot abate asupra comunitatii umane. Pe langa pierderile materiale masive rezultate in urma acestora, un incendiu poate duce chiar la pierderea de vieti omenesti. De aceea, este de datoria noastra sa facem tot posibilul pentru a evita acest pericol sau, in cazul in care izbucneste un incendiu, sa asiguram toate resursele necesare pentru stingerea acestuia intr-un timp cat mai scurt.

Un rol foarte important in stingerea unui incendiu il au hidrantii de apa. In lipsa acestora, eforturile pompierilor sunt infinit mai mari, fiind foarte dificila identificarea si utilizarea unei alte surse de apa. Este foarte importanta amplasarea unui numar suficient de hidranti de apa, in special in zonele aglomerate.

Hidrantii de apa pot fi de trei feluri: supraterani, subterani sau portabili. Scopul acestor hidranti este acelasi: stingerea incendiilor, singurul lucru care ii diferentiaza fiind modul de instalare. In cazul hidrantilor supraterani, acestia sunt conectati la reteaua de apa potabila, urmand ca, in caz de incendiu, la acestia sa fie racordate furtunele pompierilor.

In ceea ce priveste hidrantii subterani, acestia sunt instalati sub pamant, la o adancime ce variaza (depinzand de conditiile de clima regasite in zona respectiva), si sunt conectati la conducte din fonta sau otel. In cazul in care este necesara folosirea unui hidrant portabil, acesta se va racorda la hidrantul subteran.

Cu ajutorul hidrantilor de apa, unitatile de pompieri salveaza atat vieti, cat si cladiri, in fiecare zi. Hidrantii de apa sunt echipamente sigure, rezistente indiferent de conditiile mediului inconjurator. De foarte multe ori, un simplu hidrant de apa plasat in apropierea locului unde a izbucnit un incendiu poate face diferenta intre catalogarea acestuia ca fiind o catastrofa sau doar  un incident neplacut.

Una dintre companiile ce comercializeaza echipamente pentru stingerea incendiilor (printre care, desigur, si hidranti de apa) este Industrial Cruman. Firma Industrial Cruman din Ploiesti a avut ca scop indeplinirea cerintelor si preferintelor clientului inca de la infiintare, din anul 1992. In afara de hidrantii de apa, Industrial Cruman iti pune la dispozitie o gama larga de produse necesare stingerii incendiilor: substante de stingere, echipamente spuma, pompe portabile, tunuri de stingere, furtunuri, stingatoare si multe altele.

Hidrantii de apa Industrial Cruman au ca avantaj calitatea superioara, fiind realizati din materiale extrem de rezistente conditiilor climaterice potrivnice si trecerii timpului.

Cateva minute pot face diferenta intre viata si moarte. Plasarea  hidrantilor de apa conform conditiilor legale este mai mult decat semnificativa. Mai mult decat atat, este foarte important ca, in caz de pericol, unitatile de pompieri sa apeleze la un echipament ce functioneaza la capacitate maxima. Cand vine vorba de siguranta ta si a celor din jur,  nu sta pe ganduri, apeleaza la serviciile oferite de firma Industrial Cruman. Alege hidrantii de apa Industrial Cruman pentru a avea parte de garantia sigurantei! Pentru mai multe informatii, poti accesa platforma web a companiei sau ne poti contacta utilizand datele de mai jos:

Adresa: Str Carpenului, nr 32A, Ploiesti

Tel: 0244 / 591.598 sau 0244/ 595.893

Fax: 0244/507.327

Adresa de e-mail: office@cruman.ro sau tehnic@cruman.ro

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in