articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Evita dezastrele provocate de incendii utilizand solutiile Sifee Action

Evita dezastrele provocate de incendii utilizand solutiile Sifee Action

🕔06.Nov 2013

Lupta cu focul este poate scenariul cel mai neplacut care se poate intampla la locul de munca, sau chiar in cadrul casei personale. De cele mai multe ori un incendiu izbucneste din neatentie ceea ce face ca prevenirea acestuia sa fie anevoioasa. Mai mult, rezultatele unui astfel de dezastru sunt devastatoare, acestea putand implica pierderi de bunuri, distrugerea de case, hale industriale, sau spatii comerciale si in cel mai nefericit caz ranirea persoanelor aflate in imobilul cupris de flacari sau chiar decesul acestora. Avand in vedere aceste aspecte, un sistem de alarma incendiu este mai mult decat recomandat indiferent de domeniul de activitate implicat.

Sistemele de alarma incendii pot fi instalate in orice incapere, indiferent de domeniu de activitate. Astfel, aceste sisteme de detectie si prevenire incendii sunt destinate in domenii precum cel industrial, alimentar, comercial, sanitar, si asa mai departe, si nu in ultimul rand in cadrul locuintelor sau imobilelor personale. In domenii ca cele mentionate mai sus, activitatea angajatiilor poate presupune manevrarea de substante usor inflamabile ceea ce impune desigur masuri suplimentare pentru evitarea izbucnirii unui incendiu.

Asadar, in special in aceste cazuri, sistemele de alarma incendii nu sunt o optiune. Daca unitatea dumneavoastra nu este prevazuta cu un astfel de sistem de siguranta si protectie, nu ezitati si comandati unul cat mai rapid posibil. Un furnizor de incredere care va poate oferi sisteme de detectie si prevenire incendii de cea mai buna calitate este compania Sifee Action. Sifee Action va pune la dispozitie o gama larga de produse si solutii tehnice ce pot fi utilizate pentru evitarea accidentelor de munca si prevenirea dezastrelor ce pot include izbucnirea de incendii sau poluarea angajatiilor sau mediului inconjurator.

Sifee Action are ca scop principal proiectarea si executia sistemelor profesionale complete de incalzire, climatizare si ventilatie. Aceste sisteme au o importanta foarte mare pentru asigurarea conditiilor optime pentru orice tip de cladire, asigurand caldura, climatizare si ventilare optima recomandata. In acelasi timp compania asigura si protectia impotriva incendiilor furnizand sisteme de alarma specializate dar si alte produse dedicate precum: sisteme de supraveghere video, central de ventilatie, central de tratare aer, sisteme de climatizare, aer conditionat, sisteme BMS, ventilatoare industriale si asa mai departe.

Toate aceste produse sunt oferite si montate de personal calificat ce are o vasta experienta in domeniul industrial de activitate. Astfel, sistemele de alarma incendii vor fi instalate conform cu legislatia in viguare acestea asigurand protectie crescuta in caz de incendiu. Practic, prin intermediul sistemelor de alarma incendii Sifee Action o sa puteti interveni in timp util pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu sau pentru limitarea pagubelor sau izolarea in timp optim a focarului existent.

Pentru a obtine si alte detalii tehnice sau pentru a solicita ajutor sau asistenta tehnica de specialitate, nu ezitati si contactati personalul Sifee Action care va sta la dispozitie in orice moment prin intermediul datelor de contact de mai jos. Simiar, aceleasi informatii le puteti obtine si prin accesarea platformei online a companiei, unde toate datele referitoare la activitatea Sifee Action sunt atent explicate.

Sifee Action, date de contact

SIBIU, ROMANIA
Mihai Viteazu Street
557260, Selimbar, SIBIU
Tel: + 40 269 560080 / 560335 / 560525
Fax: + 40 269 560552
e-mail: tehnic@sifee.ro; tehnic@sifeeaction.ro
web: www.sifeeaction.ro

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in